|
Příspěvky uživatele - 29.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 10.7.2011 Ještě k výplachu - filtrace má vyplachování (poloha 2) a zpětný proplach (poloha 4) - pro vyčištění nečistot je třeba použít zpětný proplach. |  | Marimex ProStar 4 - jak provozovat?, 10.7.2011 Ano, stačí mi u bazénu s průměrem 3,6m x 0,91m hloubky dvě hodiny denně a vodu mám křišťálovou. Nezapomenout občas filtraci přepnout na výplach na víku nádoby, jinak se mohou po čase nečistoty začít vracet zpět do bazénu (přepínat se to má to při... celý příspěvek > |  |
|  | Písková filtrace na bazen Orlando, 19.7.2010 U filtrací je návod přiložen a některé shopy umožňují stáhnout návody i ve formátu pdf, stačí chvíli hledat. Jinak písková filtrace je výborná věc a rozhodně lepší než kartušová, ale jak je to už psáno, zelená voda je problém chemie, filtrace sama ho... celý příspěvek > |  | Písková filtrace marimex nebo bestway, 8.7.2010 Tak těsnění pod víko u filtrační nádoby ProStar 4 firma Marimex nabízí, dá se objednat i na jejich e-shopu. |  | Pomoc s připojením pískové filtrace, 6.7.2010 32 |  | Pomoc s připojením pískové filtrace, 5.7.2010 Ano, mám to taky tak. Jinak když to kape, pomůže dát pod hadici trochu přiložené teflonové pásky. A sponu utahuju raději francouzským klíčem než šroubovákem, dá se to tak dotáhnout lépe. |  | Písková filtrace marimex nebo bestway, 28.6.2010 Ke spojům - pomoci může i maličkost, při utahování šnekových kovových spon se mi např. osvědčilo použít francouzský klíč místo šroubováku, docílil jsem tak těsnějšího utažení a voda dál nekapala. |  | Jaká vzdálenost filtrace od stěny bazénu?, 27.6.2010 Minimální vzdálenost je uváděna z bezpečnostních (nikoliv funkčních) důvodů. Kdyby ale teoreticky došlo třeba k protržení a vylití celého bazénu, mohou být 2m podobně nebezpečné jako 1.2m. Doporučuju používat proudový chránič (prodávají se řešení do... celý příspěvek > |  | Písková filtrace marimex nebo bestway, 27.6.2010 Před koupí se doporučuji radit s těmi, co tyto filtrace mají, nikoliv s těmi, co je viděli jako tento pán jen na obrázku a soudí na základě svých pocitů a dojmů. Má zkušenost s filtrací ProStar 4: Deklarovaný průtok je uveden v návodu a každý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|