 |
Příspěvky uživatele - 79.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čím natřít novou udírnu z dřevěných palubek?, 22.9.2011 Zvenku jsem natíral jsem lazurou a zevnitř samozřejmě ničím :-)
A jak je pěkná a funguje! Už se těším na další uzení!
Zdravím všechny amatérské uzenáře. V.P. |  | Destilační přístroj, 21.8.2010 Samozřejmě se liší, a to případ od případu, vždy jsou odlišnosti podle aparatury. Já dávám přednost klasice, "destilační kolonu" beru pro přepracování všech zbytků po destilacích (lze získat dodatečný čistý alkohol pro jiné účely, např. pro... celý příspěvek > |  |
|  | Jak na jeřabinku?, 21.8.2010 ... Já bych se pecičkami nezabýval, odstranil bych jen stopky a případné větvičky a trochu podrtil. Také bych zákvas rozkvasil "kvasinkovou kulturou" a přidal trochu cukru (na 100 kg cca 2-3 kg rozpuštěného, ale nepřehnat to!!). Ostatní je... celý příspěvek > |  | Kvas z cca 20kg broskví, 17.8.2010 Vtom případě si musíte pořídt vlastní destilační přístroj, není to nic složitého. Na webu ho jistě seženete.
Zdravím ostatní paliče a páleníky. Lojzo. |  | Pálenka z bezových květů nebo plodů, 25.6.2010 Josef Pischl - Vyrábíme ušlechtilé destiláty
Destilát z černých bezinek. Str.27. a 144. zkráceno.
Obsah cukru je v průměru 4-5%. Výtěžky alkoholu jsou proto menší, při prvním pálení se musí dát pozor, aby kvas nepřekypěl. Má typickou chuť, je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|