Příspěvky uživatele - 32.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kuny, 9.12.2007
My jsme ji chytili do klece z pletiva na hovězí játra, měli jsme taky uplně pro.. půdu
Jak to u nás dopadlo, 2.8.2007
Než vás budu informovat o stavu našeho trávníku, musím vysvětlit omyl Chemickému Alímu. Ta žena/dívka, co přidala ten příspěvek, kde vás nabádala, ať se vrátíte k tématu a nepíšete romány, jsem nebyla já (narozdíl od ní jsem se vždy podepsala Petra),... celý příspěvek >
Chcete pobavit?, 22.5.2007
Tak pánové, děkuji za všechny rady. Jsem ale zase bezradná. Mám postříkáno už skoro měsíc a teď to zůstane ležet. Manžel - hlavní Přemysl Oráč - má od minulé neděle nohu v sádře, nevím, co dělat, když je teď  to nejlepší období pro nový... celý příspěvek >
Co s dlouho neudržovaným trávníkem., 22.4.2007
Tak díky za dobré tipy, hned zítra jedeme stříkat. Budu vás informovat, jak to probíhá a jaký bude výsledek. Petra
Co s dlouho neudržovaným trávníkem., 21.4.2007
Děkuji za radu. Pokoušeli jsme se postříkat Roundupem a měli jsme problém se sousedy. Jejich kočky a psi chodí v noci po celé chatové osadě a jelikož tam nejsou ploty, lezou i k nám. Sousedi mají strach, že by se tam mohli otrávit, tak jsme toho... celý příspěvek >
Co s dlouho neudržovaným trávníkem., 16.4.2007
Prosím, poraďte. Mám chatu s docela velkým pozemkem asi 10x8m. U něj je vyschlá řeka s rákosím, které se rozlezlo do trávníku. Trávník je bohužel dlouho neudržovaný,hrbolatý (je to na zlomení nohy) plný mechu, kopřiv, kostivalů a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika