Příspěvky uživatele - 144.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šišky na thůjích Smaragd, 22.6.2010
No právě, že ony sice drobné jsou. Je jich ale takové množství, že se konce větví pod jejich tíhou pozohýbaly a thůje jsou mírně řečeno hodně škaredé. Takové "rozcuchané".
Šišky na thůjích Smaragd, 16.6.2010
Dobrý den. Po "období dešťů" v květnu mi na thůjích Smaragd vyrostly takové malé šišky. Thůje jsem chtěl letos poprvé zatřihnout. Jenže těch šišek je tam strašná spousta a vršky thůjí se poohýbaly pod hranici, ve které je chci zatřihnout.... celý příspěvek >
Černání tůjí, 13.4.2010
No, já sehnal thuje Smaragd cca 180 - 250 cm vysoké za 150,- kč za kus. A zahradník mi vyryje tu, na kterou si ukážu. Jen thuje rostly ve vysoké trávě a cca 30 - 50 cm od spodu nemají větvičky. To může někomu vadit.
Ohnuté vršky po zimě a první stříhání, 13.4.2010
No jenže já bych je chtěl střihnout v nějaké výšce a některé jsou ohnuté pod touto výškou. Mám je tedy narovnat, zastřihnout a pustit (nechat zase ohnout)?
Ohnuté vršky po zimě a první stříhání, 13.4.2010
Dobrý den. Chci se zeptat zda se samy narovnají ohnuté vršky thují. Mám thuje Smaragd cca 2 m vysoké a po zimě mají některé ohnuté vršky (30-40 cm shora, třeba i do pravého úhlu). Chtěl bych je letos poprvé zastřihnout a nevím zda mám čekat až se... celý příspěvek >
Přesazování thůjí, 29.4.2009
Dobrý den. Chci se zeptat zda je ještě možno v tuto dobu (konec dubna) přesazovat thuje. Jedná se o thuje smaragd, cca 2 m vysoké, koupené u nás u zahradníka, který je má na poli (přímo přede mnou je vyryje).
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika