|
Příspěvky uživatele - 144.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šišky na thůjích Smaragd, 22.6.2010 No právě, že ony sice drobné jsou. Je jich ale takové množství, že se konce větví pod jejich tíhou pozohýbaly a thůje jsou mírně řečeno hodně škaredé. Takové "rozcuchané". |  | Šišky na thůjích Smaragd, 16.6.2010 Dobrý den. Po "období dešťů" v květnu mi na thůjích Smaragd vyrostly takové malé šišky. Thůje jsem chtěl letos poprvé zatřihnout. Jenže těch šišek je tam strašná spousta a vršky thůjí se poohýbaly pod hranici, ve které je chci zatřihnout.... celý příspěvek > |  |
|  | Černání tůjí, 13.4.2010 No, já sehnal thuje Smaragd cca 180 - 250 cm vysoké za 150,- kč za kus. A zahradník mi vyryje tu, na kterou si ukážu. Jen thuje rostly ve vysoké trávě a cca 30 - 50 cm od spodu nemají větvičky. To může někomu vadit. |  | Ohnuté vršky po zimě a první stříhání, 13.4.2010 No jenže já bych je chtěl střihnout v nějaké výšce a některé jsou ohnuté pod touto výškou. Mám je tedy narovnat, zastřihnout a pustit (nechat zase ohnout)? |  | Ohnuté vršky po zimě a první stříhání, 13.4.2010 Dobrý den. Chci se zeptat zda se samy narovnají ohnuté vršky thují. Mám thuje Smaragd cca 2 m vysoké a po zimě mají některé ohnuté vršky (30-40 cm shora, třeba i do pravého úhlu). Chtěl bych je letos poprvé zastřihnout a nevím zda mám čekat až se... celý příspěvek > |  | Přesazování thůjí, 29.4.2009 Dobrý den. Chci se zeptat zda je ještě možno v tuto dobu (konec dubna) přesazovat thuje. Jedná se o thuje smaragd, cca 2 m vysoké, koupené u nás u zahradníka, který je má na poli (přímo přede mnou je vyryje). |  |
 |
|
|
|