Příspěvky uživatele - 255.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Která rostlina je hodně náročná na vláhu?, 14.4.2010
ono asi nebude tak jednoduché, len tak vylievať vodu z čističky, z praxe poznám tri prípady, jeden vypúšťa tú prefiltrovanú vodu do studne a odtiaľ zalieva, druhý - vykopaná jama (rozmery neviem)zasypaná štrkom a zas zeminou a na tom vysadené..akoby... celý příspěvek >
Která rostlina je hodně náročná na vláhu?, 14.4.2010
hydrangea, má to aj v názve hydra - voda, ale potrebuje polotieň až tieň...no nemôže stáť v kaluži vody, pre ňu treba vylepšiť pôdu
Poradíte o jaké rostliny se jedná?, 14.4.2010
1. skalník - cotoneaster 2. cypruštek - chamaecyparis lawsaniana...
Živý plot z Bobkovišně Etny?, 14.4.2010
naša etna ani jeden jediný zmrznutý lístok nemala, zato obyč. euonymusy japany do jedného poprimrzali i dvojročné buxusy sú mimo, obrážajú zospodu... fakt je ten, že etna stojí na chránenom stanovišti, ale zase má takmer 1.5m... tento rok bola fakt... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 14.4.2010
v anglicku som videla podobný ilex, habitusom i listom... názov neviem...
Jaký druh jehličnanu, 13.4.2010
alebo juniperus communis gold cone, compressa - alebo picea abies nidiformis - camaecyparis lawsoniana minima aurea - thuja orientalis aurea nana - a zo zakrslých borovíc je moja naj oblubenejšia pinus mungo wintergold ale to nízke
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 11.4.2010
nikto sa nesmeje,...pôvodne pochádzam z 710m.n.m. (orava) a tam tiež som sadila vehardu, nerodí ako tu v zapadosl.kraji, ale rodí.. o 70% menej než moja... JarKO
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 11.4.2010 Obsahuje fotku
takto vyzerá dnes u nás veharda...17st...170m.n.m. JarKo
Lze roubovat hrušeň na jabloň?, 10.4.2010
áno, toto možem to potvrdiť, moja wiliamsová je naštepená na dule a miesto štepenia sa mi rozpadá, doslova, dúfam len, že mi vydrží do dalšej jari... tento rok som nemala semenáče hrušiek... JarKo
Ulmus hollandica wredei - tvarování koruny, 10.4.2010
jarným rezom, mám ho len 5rokov a ešte stále je stlpovitý, ale pomáham mu pritom, na jar odstráňujem všetky výhony rastúce (takmer) kolmo na kostrový konár, nechávam len kolmo rastúce, ale pri 8m výšky to iste nepôjde, mohli by ste tu hodiť foto,... celý příspěvek >
Třešňová palmeta, 9.4.2010
hmmm... tak vidím, že som si vybrala tú "naj"... :-))))...sadila som to pred 10-11rokmi a vtedy nebolo tolko info, príkladom mi vtedy boli anglické encyklopédie, teraz aspoň viem, že som sa správne rozhodla nechať to na nej, nech si rastie ako... celý příspěvek >
Třešňová palmeta, 9.4.2010
tak ja hlásim, že sa po desiatich rokoch vzdávam, čerešňa si robí čo chce, po tohtoročnom zbere jej opílim spodné konáre a nechám ju, nech si rastie kde chce, nech sa ťahá do neba, ...možno som urobila zopár chýb, ale čerešňa sa na palmetu podobala... celý příspěvek >
Lze roubovat hrušeň na jabloň?, 8.4.2010
p.Vysloužil velmi pekne dakujem...
Lze roubovat hrušeň na jabloň?, 8.4.2010
som laik, ale roubovať viem, poškodil sa mi kmienok na wiliamsovej, vyzerá že už dlho nevydrží, potrebujem ju preštepiť ale neviem na čo..? len na semenáč hrušky..? poradte mi..díky
Poraďte, prosím, jak pěstovat zeleninu, 2.4.2010
áno chýba humus, nie je do čoho sadiť... vyzerá, že vaši susedia už skulturnili svoje záhrady, za určité(dlhé) obdobie... mne pomohlo ked som dávala mulč s posekanej trávy (mám záhradu so žltého piesku), dávala som ho tam na zabránenie odparu vody,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika