|
Příspěvky uživatele - 255.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký keř nasadit do úplného stínu, 25.6.2010 dakujem za pochvalu,... ak tam chcete kvitnúce rastliny tak som tiež som za hosty, hortenzie a čechravy...
z listnáčov prunusy, buxusy a bršlen japan... teda ten zelený i tis..., konvalinka máte pravdu s tými skupinami rastlín, vašu záhradu si... celý příspěvek > |  | Buxus, 23.6.2010 ján, podľa mňa sa mýlite mráz korene poškodí..., chcete povedať že zaliaté následné zmrznuté korene mráz nepoškodí, túto skúsenosť mám, no buxus neprežil... MK |  |
|  | Mandevila, 23.6.2010 prosím viete mi vysvetliť aký je rozdiel medzi mandevilou a sundavilou..? dakujem LAIK |  | Buxus, co s ním?, 22.6.2010 buxus vám cez zimu zmrzol, teda substrát v ňom i s korienkami a buxus nemal ako a z čoho ťahať vodu... ja na zimu vždy zakopávam kochlíky do pôdy... takto prezimujú v poho... na jar vytiahnem a zas zdobia terasu... jk |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 21.6.2010  posielam foto z môjho tmavého kúta... |  | Jaký keř nasadit do úplného stínu, 21.6.2010 možno by tam prežil buxus a asi aj prunus, alebo rondodendrón, ale skúste si tam radšej nasadiť paprade, hortenzie a hosty a uvidíte ten krásny záhon... |  | Surfinie, 18.6.2010 teraz som sa dočítala (na inom fóre) že lepkavosť petúnii i sufínii je normálny jav rastlín, ale ked som ju kúpila nebola lepkavá a neviem či dobre nevidím, ale škodcu som nijakého nenašla... M.K |  | Surfinie, 18.6.2010 dakujem za odpoved... skúsim,... idem hned prezrieť surfíniu... bola som v domnení že ide o hubovú chorobu... o múčnatku či padlí... |  | Surfinie, 18.6.2010 dobrý deň, prosím poradte mi čo mám za chorobu na surfíniach ked sú lepkavé listy...? žiadného škodcu nevidím... postačí mi len len ked ma usmerníte o čo ide ostatné si už vyhľadám dakujem M.K |  | Netřesk, 4.6.2010 ked som ju kúpila kvet už bol suchý, už som ho odlomila, takže je to jediné foto s kvetom... odfotila som ho v deň zakúpenia... nevychádzala som s farby listov, ale skôr z tvaru lístkov... myslíte, že to nie je subalpína...? |  |
|  | Netřesk, 4.6.2010  dakujem za pomoc, tak echeveria to naozaj je,. ale lilacina asi nie, ja by som si skôr tipla na e. subalpinu... ešte raz dakujem... ak by ste mali ešte nejaký tip, sem s ním, budem rada... jk |  | Netřesk, 3.6.2010  ahojte dnes som si kúpila túto rastlinu ale neviem kam ju zaradiť... je to : 1. sempervivum silverine
2. aeonium haworthii
3. nejaká echeveria..???
4. alebo úplne niečo iné...
dakujem |  | Bobkovišen, 1.6.2010 presne, presne... venujem sa pestovaniu buxusov na kmienku, po tejto zime všetky jednoročné a dvojročné sú kaput, toto sa mi stalo teraz po prvý krát, zato s prunusom ETNA to ani nehlo, má takmer 1.5m a ani jeden omrznutý lístok... tak si vyberte...... celý příspěvek > |  | Skalka, 27.5.2010 najľahšie je sa uraziť,... čo keby ste sa radšej zamyslel a vzal do ruky nejakú literatúru a niečo si naštudoval, poopravil... a potom sa hrdil, u mňa to ide v tomto poradí... verte radi vás tu pochvália, ked je za čo..., mne sa nepáči ani rozšírená... celý příspěvek > |  | Hluboko kořenící listnáče do svahu, 26.5.2010 u nás na hrádzi sú použité liesky - nahusto... |  |
 |
|
|
|