Příspěvky uživatele - 14.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Změna benzínu u sekačky MF70, 15.6.2010
Je to zajimave, pri vymene gufer, pretesneni spoje mezi karburatorem a valcem se u me problem vyresil.. Kdyz to dela pouze pri vysoke zatezi, nemuze to byt treba svickou, samozapalem? Co jinou svicku snasejici vyssi teploty? Dulezite je, zda u... celý příspěvek >
Změna benzínu u sekačky MF70, 9.6.2010
Zdravím, problém se samovolným zvyšováním otáček mě trápil značnou dobu, nic nepomáhalo. Používám již řadu let NATURAL s kvalitním olejem MOGUL TSF. Nakonec jsem vyměnil gufera na klice, přetěsnil spoje mezi karburátorem a válcem - velmi... celý příspěvek >
Zahradní traktor Husqvarna CT126, Jonsered LT 2213 C, 7.4.2010
Uvažuji o koupi jednoho z těchto zahradních traktorů. Mám zahradu cca 1300m2, rovná plocha, několik vzrostlých stromů.. Traktor chci používat převážně na sečení, popř. dokáže sebrat i podzimní listí, táhnout vlek atp..? Motor - obsah... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika