|
Příspěvky uživatele - 101.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdo poradí názvy rostlin?, 28.5.2012  Dobrý den, já na kuklík nedám dopustit, krásně kvete celkem brzo na jaře, květy po odkvětu ostříhám a v sezoně kvete i třikrát. Je pravda, že ale nemám pejska. Lenka |  | Černání listů clematisů, 23.5.2012 Myslím si, že je to ještě důsledek mrazů... |  |
|  | Bilance 18.5 - mráz, 23.5.2012 Ach jo, tak si taky popláču.... Ořechy zmrzlé na 100%, třešně na 98%,jablka 98%,angrešt 50%,réva 100% a to nemluvím o namrzlých a zmrzlých keřích a kytkách... |  | Copak je to za list?, 22.5.2012 chtělo by to fotku stromku... |  | Pozdní jarní mrazy, 21.5.2012 Tak já se taky přidám s troškou do mlýna. Nezmrzly mně nezakryté jahody, špenát,hrášek a kedlubny, ale jinak pomrzla réva, třešně, švestky, ořechy, jablka, přísavník, podražec, ibišek, javor, namrzly azalky, okrasné trávy, růže,... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Kout, 18.5.2012 Dobrý den, na toto zahradnictví jsem dostala kontakt od kamarádky, už tam nějakou dobu nakupuje a je spokojená. Letos jsme tam koupili bylinky, jahody, rajčata, nějaké keříky, skalničky a vše v pořádku. Teda pokud přežily dnešní mrazivou noc, budu to... celý příspěvek > |  | Pivoňky, 15.5.2012 Myslím, že se mají přesazovat pivoňky v srpnu, tak tu nekvetoucí vykopněte a dejte ji opravdu jen mělce do země. Je ale možné, že nějaký čas nepokvete. |  | Venkovní kala, 15.5.2012  Dobrý den, posílám fotku kaly, kterou jsem dostala před dvěmi lety.V zimě je v květináči ve sklepě při teplotě cca10-15st, jednou za 14 dní lehce pokropit, v únoru domů do tepla a začít zalívat.Jak začne růst, tak přesadit do nového substrátu a jak... celý příspěvek > |  | Choroba lísky?, 8.8.2011 Děkuji za odpověď, už jsem si o tom něco přečetla. |  | Choroba lísky?, 4.8.2011 Dobrý den. Mám dotaz ohledně lísky na zahradě. Po 2 letech má opět plody, ale včera jsem se dívala, že jakoby od "stopky" začíná oříšek hnědnout a zároveň měkne. Můžete mi, prosím, poradit co to může být za chorobu? Děkuji. Lenka |  |
|  | Okrasný keř, 29.6.2011 Dobrý den, myslím, že je to vajgelie. Lenka |  | Co to je?, 21.6.2011 Taky jsem si ho zasadila na zahrádku, protože jsem netušila co je to zač a po 2 letech jsem musela použít totální herbicid, abych se toho plevele zbavila. Hlavně si ho nenechat vysemenit, jak už bylo výše napsáno. |  | Jakou ostružinu a malinu?, 17.9.2010 Děkuji za radu. Lenka |  | Vodní hyacint a bábelka, 14.9.2010 Přezimování mi přijde zbytečně náročné s nejistým výsledkem. Proto raději zakoupím každé jaro novou rostlinu za necelých 150 Kč. Lenka |  | Vodní hyacint a bábelka, 13.9.2010 Dobrý den, vodní hyacint se nám už dvakrát nepodařilo přezimovat. Měli jsme ho ve vaničče s vodou ve sklepě, kde je světlo a teplota kolem 15-17st. Letos ho na podzim rovnou zlikvidujeme a na jaře koupíme nový. Lenka |  |
 |
|
|
|