Příspěvky uživatele - 97.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolísání otáček u sekačky Stiga, 19.9.2010
Kde najdu šroubek bohatosti na karbecu?
Kolísání otáček u sekačky Stiga, 18.9.2010
Muj problém Stiga motor HONDA GVC 190, Po startu ca. 2 min. kolísání otáček. A stačilo vypustit starý benzín a dát čerstvý. Přitom byl v kanystru caa. dva týdny. Asi stál za houby už když jsem jej koupil. Honda asi bude náchylná na kvalitu... celý příspěvek >
Sekačka Stiga, 25.6.2010
Taky bych měl zájem. A hlavně o převodovku pojezdu co je v ní za součásky. Zaráží mě že je tělo z plastu.
Olej do motoru Honda sekačky, 19.6.2010
Měrku při měření nazašroubovat ale pouze vložit.
Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010
citace: Karbonové úsady U dnešních moderních olejů se s takovým problémem již nesetkáme. I ty opovrhované "minerální" oleje SAE 15W-40 mají dostatek detergentních a dispersantních aditiv a motory jsou po jejich používání stejně čisté,... celý příspěvek >
Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010
Po koupi sekačky s motorem honda řeším jaký olej by byl nejlepší. Tady co jsem si přečetl na všech diskuzí a diskuzích na vebu co se tohoto týče, a prostudování všeho kolem viskozity SAE a KVALITY oleje API. Tak to co dopořučují někteří že tam musí... celý příspěvek >
Stiga Turbo PRO 55 4S, 8.6.2010
Tak jsem dnes zakoupil Stiga Turbo PRO 55 4S. Zatím mám smíšené pocity nad zpracování, chybí tam regulace otáček motoru, všude kde jsem ji viděl na fotkách tak tam byla. Prodejce uvádí že není potřeba že motor má automatický sytič. A za druhé ze... celý příspěvek >
Prosím o radu jakou sekačku Stiga vs. Dolmar, 7.6.2010
Tak jsem dnes zakoupil Stiga Turbo PRO 55 4S. Zatím mám smíšené pocity nad zpracování, chybí tam regulace otáček motoru, všude kde jsem ji viděl na fotkách tak tam byla. Prodejce uvádí že není potřeba že motor má automatický sytič. A za druhé ze... celý příspěvek >
Prosím o radu jakou sekačku Stiga vs. Dolmar, 3.6.2010
Nevíte někdo náhodou na jakém principu fungují převodovky pojezdu zmíněných sekaček.
Jaké jsou tedy vaše zkušenosti servisu a jejich dostupnost  , daných značek ? 
Jakou sekačku by jste doporučili sekačku Dolmar PM 5366 S3Pro nebo Stiga Turbo PRO 55 4S. Docela těžká volba potřebuji poradit od odborníku která je lepší volba. Předem děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika