Příspěvky uživatele - 209.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Růže, 14.4.2010
Zasadit a vosk nechat tak, četla jsem na netu, že jde dolů i s kůrou. Do podzimu stejně opadne, gumičku odstranit.  Někde je tu foto od Káji, ta takové růže má doma za oknem a ven je sadí až když nemrzne.
Pnoucí růže bílá, 9.4.2010
Ahoj, já jsem to četla, ona byla prostokořenná, přišla mi ještě s bílou Delbardovkou, už jsem je včera sadila. jinak máš ty růže nádherné.
Pnoucí růže bílá, 8.4.2010
Růže došla silně zavoskovaná,snad vyraší.
Modrá růže Sissi, 8.4.2010
To se používá u hortenzií, si myslím. Přidáním skalice se změní půdní PH a růžové květy by měly zmodrat. O růžích nevím nic ani jsem nic nečetla.
Jaká růže k plotu?, 4.4.2010
Díky.
Jaká růže k plotu?, 3.4.2010
Ahoj, mám dotaz na Westerland. Jak letos přežila zimu, sleduji jeden nádherný keř ve vedlejší vesnici a už jsem ji chtěla na podzim koupit, ale zapomněla jsem(koupila jiné).  Někde jsem na netu četla, že není mrazuodolná.
Pnoucí růže bílá, 2.4.2010
I ta je krásná, mám objednanou Isle Krohn Superior, tak dám vědět jestli přijde.Eva
Jaká je Big Purple?, 2.4.2010
Ahoj Kájo, odepisovala jsem ti na KR, ale nějak mi to nejde. Měli tam Plgrim, Golden Celebration, Benjamin Briten, Moulinex, Mary Rose, Glamis Castle za 299,-.
Jaká je Big Purple?, 29.3.2010 Obsahuje fotku
Byla jsem dnes hobbymarketu ve Frýdku-Místku, mají zásilku růží od Tantaa, Kordese a angličanky. Kordesovky jsou drahé-319kč, Tantaovky-269 a angličanky 299 kč.
Růže, 29.3.2010
Tak se hlásím, mám dobrou zprávu: Mme Issac Pereire přežila a omrzlá je jen na konci větviček. Silně omrzla je Sombreuile, no bude z ní malá sadovka a ostatní historické jsou OK. OK není velkokvětá Lidka, mráz ji pořádně zmladil.
Zkušenosti s Denivkovou farmou Dolce, 21.3.2010
Mám výborné zkušenosti s denivkama z Hostazahrada, kromě host mají i denivky(ľaliovky-snad se to tak píše), silné a květuschopné. Další pěkné měli v hobymarketech.
Hosty bohyšky funkie, 21.3.2010
Hostazahrada má výborný sortiment a ZDRAVÝ, na to pozor, má sice trochu dražší rostliny, ale bez virozní. Brala jsem hosty od jiných i z hobymarketů a musela jsem tyto rostliny vyhodit. Eva
Růžové zahrady, 13.3.2010
V Olomouci, další je Soutěžní rozárium v Hradci Králové, Zámecké rozárium v Častolovicích, Sbírkové rozárium v Průhonicích. Projděte si tady starší příspěvky, najdete i info na stránky růžových školek. Co se psíkem nevím.
Poraďte prosím osvědčené převislé jahody, 3.3.2010
Dejte do vyhedávání tady na zahradě převislé jahody a objeví se Vám příspěvky, nejlepší jsem našla na vláknu jahody popínavé od hosta...124.75 z 6.12.2009.
Zázraky v zahradě, 21.2.2010 Obsahuje fotku
Už aby se to neobjevovalo, včera zas 3cm sněhu.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika