|
Příspěvky uživatele - 209.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hosta (Bohyska), 5.6.2010  Taky je mám částečně na sluníčku, úplně ve stínu nejsou moc pěkné. |  | Růže II, 5.6.2010  Už to začalo ,první je angličanka, asi The Mayflower, snad je to dobře. |  |
|  | Růže - zčervenaly listy, nekvete, 28.5.2010 Celý ten výhon je teď pokrytý bílým povlakem. Padlí, plíseň,třeba tulipány- lodyhy mají asi botritidu (doufám, že je to dobře). No je to určitě tím počasím, jsem na Novojičínsku. Tu pilatku asi dřeńovou tu mám, je tu o ní vlákno. |  | Růže - zčervenaly listy, nekvete, 24.5.2010  Asi to bude tou zimou, bohužel večer pršelo, tak mohu stříkat znovu. Ta růže je jednou kvetoucí nebo opakuje kvetení? Pokud kvete jednou a něco ji zničí poupata, patrně už nepokvete. |  | Růže - zčervenaly listy, nekvete, 23.5.2010 Těžko říct co máte za problém, dnes jsem prohlídla růže a ihned jsem šla míchat postřik (Mospilan). Některé růže mají zvadlá poupata, je to nějaký škůdce, nevím jak se jmenuje. Podívejte se na Špatně vyvinutý květ růže.
Postříkat můžete listovým... celý příspěvek > |  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 23.5.2010 Dobrý večer, Sympathie patří mezi odolné a mrazuvzdorné růže v našich podmínkách, ochrana nevím, nevím, nakopčit kořeny, mohutný keř bude problém něčím nakrýt. Četla jsem že v Rusku používají silnější bílou netkanou textilku, asi se to jmenuje... celý příspěvek > |  | Žluté voňavé růže, 10.5.2010 Napsala jsem to špatně, znovu hlouběji zasadit a hodně nakopčit na podzim, ale Jeseníky nevím.E |  | Žluté voňavé růže, 10.5.2010 Dívala jsem se na rosenversand24 a ani jedna žlutá růže není moc odolná, budete jí muset hodně nakopčit na podzim a nebo ji znovu zasadit hlouběji.
Našla jsem tyhle Banzai 83, Paul Ricard, Pullmann Orient Express, Michalangelo, Casanova u france.... celý příspěvek > |  | 35 let staré jabloně co s nima?, 30.4.2010 Děkuji za rady. Některé silné větve jsme už řezali a ta kůra šla za určitý čas opravdu dolů. Mě jde o to, že zrovna tohle jablko se rychle přejí, rychle moučnatí a hnije. Už mi začínají rodit větve Průs. letního naroubované na nějakou... celý příspěvek > |  | 35 let staré jabloně co s nima?, 29.4.2010 Máme starou zdravou jabloň vysokokmen Průsvitné letní a chtěla bych část větví přeroubovat jinými odrůdami. Mám možnost použít Jaderničku, ale ty staré odrudy jsou už překonané.
Prosím o radu jaké odrůdy použít. Strom by šel i pokácet, ale... celý příspěvek > |  |
|  | Růže II, 29.4.2010 Ahoj Kájo, Dano a ostatní, dívala jsem se na kr, u těch bambusových tyček jsou vyšší růže? A ty bambus. tyče jsou přímo na tržišti nebo v zahr. centrech? Na růže.wi jsem se dívala na ty růže s Pol. a mrzí mě že jsem nevzala Pink Cloud, zdálo se... celý příspěvek > |  | Růže II, 26.4.2010  Dnes jsem byla na Floře a Poláci prodávali růže, překvapili mě že měli historickou L.Odier, nekupovala jsem žádnou, L.O. mám od podzimu a o těch druhých nevím vůbec nic.
Já jak jsem se dívala na růžové keře po zimě a nejméně byly omrzlé výhony rok... celý příspěvek > |  | Růže II, 24.4.2010 Už to bylo dlouhé, tak zakládám nové téma. Ilse Krohn Superior raší!!!Dnes odstraním suché výhony N.Dawn a koupila jsem v tesku 2 klematisy-modrý a bílý, už jsou na místě.Eva |  | Růže, 23.4.2010  To Beata- na jednom serveru jsem našla zimování růží v Rusku. Používají netkanou textilií Lutrasil, u nás asi není tak silná bílá netkanka k dostání, musí být bílá.Pak by šla použít naše ve více vrstvách. Problém bude s kořeny v květináči, nejlepší... celý příspěvek > |  | Balkon na západní straně, 17.4.2010 Nádhera.Eva |  |
 |
|
|
|