Příspěvky uživatele - 183.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení názvu těchto trvalek, 9.9.2010
Nejsounty první dvě ostrožka - delphinium? Elena
Sběr spadaného ovoce, 5.9.2010
No, my máme cca 100 ovocných stromů, občas to někteří z nás za náročné považují, ale sbíráme ručně, jednak na "kvasy", jednak pro zvířectvo, něco se zpracuje jinak. Hniláci jsou sice fuj, ale taky to jde. Mám ale švagrovou i několik známých, kteří... celý příspěvek >
Oleandr, 4.9.2010
Oleandr je opravdu hodně jedovatý. Dokonce, někde jsem četla, Marie Terezie vydala výnos, ve kterém zakazuje svým vojákům používání oleandrového dřeva v ohništích pro vaření a opékání masa neboť docházelo k častým otravám. Elena
Jste také fandové do bylinek?, 3.9.2010
Zkuste kontaktovat farmaceutickou fakultu v Brně zda neprodávají nááhodou přebytky rostlin. Mám pocit, že jsem někde o takové prodejní akci četla. Nevím ale určitě. Elena
V čem skladujete vajíčka?, 2.9.2010
To je mi líto, že Sisinka to má za sebou. Ale doufám, že náplast v podobě dvou Johanek již je doma a že to nejsou taková trdla jako nebožka. Se zavřením do kurníku bych asi zvolila taktiu - klidně (prstíčkem by hrabal, aby jste se vrátila do... celý příspěvek >
Modrý prach, 30.8.2010
A na vrzající dveře.
Co mě to píchlo do nosu?, 30.8.2010 Obsahuje fotku
A nebyla to náhodou ona? Drvodělka.
V čem skladujete vajíčka?, 29.8.2010
Dobrý večer, paní doktorko, už je plánek na kurník? Pipina se mohla něčeho leknout a změnit trasu, může být u nějakého souseda, který má slepic víc a zatím si nevšim, já také každý den nepřepočítávám. Máme hnědé a černobílo kropenaté, kdyby přišla... celý příspěvek >
Bofix, 28.8.2010
A proč vůbec chcete patvinu stříkat? Máme u nás 2 koňáky, pastviny nestříkají, co koně nespasou (šťovíky, lebedy), před vykvetením jednoduše posečou kosou a odstraní. Nevzpomínám si, že by se někdy pastviny stříkaly selektivními herbicidy. Ty Vám... celý příspěvek >
V čem skladujete vajíčka?, 28.8.2010
Ten, kdo chodí pro vajíčka ví, že obaly má vracet (máme stálou klientelu), ale stejně se občas stává, že nevím kam s nimi. Dobré zaúkolovat širší rodinu, schovávejte nebo kamarádky. Elena
Králíci - očkování, 27.8.2010
Někde jsem četla na netu, že králík sice imunitu získá (nepsali jak na dlouho, ale že se stane bacilonosičem.  Elena
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 27.8.2010
Salát pro letní večeři -  měkký salám (godhaj, šunkový atd.), hermelín, balkánký sýr, eidam (podle chuti niva), rajčata, papriky, okurky, může se cibule nebo pórek, vše nakrájet na drobno, osolit, opepřit, přidat zakysanou smetanu nebo majolku,... celý příspěvek >
Králíci - očkování, 26.8.2010
Dík.
Prosím o radu jakou odrůdu, 26.8.2010
Naše zkušenost, Brno, směr Svitavy, Bohemica, Dicolor, menší vzrůst (podnož kdouloň), vzhledově slušná, jinak nic moc, stromky 5 let, asi jsme zmlsaní Boscovou. Elena
Svilušky pod kůží?, 24.8.2010
Omlouvám se, předtím jsem se nepodepsala. S tím pivem to nebyla narážka na chlapy pivní lenochy, ale spíš sonda, jestli opravdu může fungovat. Doporučuje se totiž jako odpuzovač klíšťat vzít si vitamin B, proto mne napadlo, zda by některý z řady... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika