Příspěvky uživatele - 3.207

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co to je s listy?, 8.6.2010
Dobrý den, dá se prosím ještě v tomto čase něco udělat s kadeřavostí nebo už je pozdě?bude takto postižený stromek rodit?
Celer list, 3.6.2010
Dobrý den, je tohle normální?    min.týden příjdu na zahrádku a tam na mě koukají metrové celery jako tyčky s pár listy... asi nešly do listu, ale do stonku:(no čemu se asi divit když jsem je letos nesázela
Melounoviště 2009, 3.6.2010
Zdravím přátelé milovníci melounů jsem tu tak v sobotu jdeme na sázení ne? nebo myslíte, že další týden příjdou opět deště?loni jsem sázela 20.5. a ted jsem si vůbec netroufla.JM. mě je zima natož něco nasadit.No nicméně mám metrový... celý příspěvek >
Celer list, 1.4.2010
Zkusím ho chvíli nechat, mám něčím přihnojit?děkuji
Srstka, 31.3.2010
a mohu ten šlahoun zakrátit a zasadit ho aby byl třeba druhý stromeček? nebo ho musím dát nejprve do vody aby pustil kořen?
Srstka, 31.3.2010
 moc děkuji
Celer list, 31.3.2010
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.Loni jsem sázela asi 30 celerů list.A pak nebyl čas se o zahrádku starat jen se občas ostříhal list do mrazáku.Zůstal až do teď a opět se začal zelenat myslela jsem, že je to jen jednoletka a že letos na jaře... celý příspěvek >
Srstka, 31.3.2010
Jůůůj co jsem napsala srstka:))) výdyt je to angrešt:)))
Srstka, 31.3.2010
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, min.rok jsem zasadila keřík srstky asi 60cm vysoký do stran pár malých větviček.Tento rok jsem koukala narostl tam šlahoun výsoký asi metr bez větviček mám ho trochu zkrátit?je to normální? bude už letos plodit? moc... celý příspěvek >
Fík - Brown turkey, 27.3.2010
 už jdou do hlíny.Víte čeho jsem si akorát všimla když jsem je ustřihla(v rychlosti) že začaly plakat jako víno když se ostříhá.Byla bych moc ráda za nějaké fotky fíků, jak se mají v této době, tak až se někomu bude chtít prosím cvakněte jich... celý příspěvek >
Fík - Brown turkey, 26.3.2010
:)) a jak poznám, že byl živý?  zatím tam byly jen u každého 3 hnědé šlahouny-zítra jdu opět po týdnu na zahradu, tak kouknu zda se něco změnilo.Jak poznám že žije-máte už nějaké zelené pupeny nebo tak něco?uvidíme kouknu a dám vědět.Děkuji... celý příspěvek >
Fík - Brown turkey, 26.3.2010
Dobrý den, můj dotaz se týká tohoto druhu.Zajímá mě-loni na jaře jsem vysadila fíčky, měli pár plodů i dozrály.Letos čekám co bude, zda jim zima nevadila(nijak jsem je totiž nezakryla).min týden jsem ustřihla 2x 10cm špalíček a dala do... celý příspěvek >
Melounoviště 2009, 13.2.2010
 tééééda opravdu a byl sladký?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika