|
Příspěvky uživatele - 215.1
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kalač, 11.5.2007 Madal Bal je největší dovozce nářadí a šmejdů z Číny, co jste tedy čekal, super kvalitu? | | jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 10.5.2007 Stojí Vám za to ten materiál i práce, když si truhlík Lebiš koupíte za cca 140 Kč? A z mých zkušeností ten plast na slunci nevybledne tak jako normální truhlíky, co jsem měl (ty nejlevnější). | |
| | Starý ořešák, 8.5.2007 Jestli to nehnije nějak moc, tak tu díru vyčistěte, zalijte betonem a po vytvrdnutí betonu jeho plochu natřete nějakým nátěrem. Pokud to hnije víc, tak to radši vykácejte. | | vyžínač elektrický či benzinovy?, 4.5.2007 Musíte posoudit sám, jestli se Vám bude chtít tahat elektrický kabel za sebou. Ale zase na to občasné sekání je možná lepší ta elektrická. | | jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 3.5.2007 Vyzkoušel jsem toho dost, ale skutečně funkční truhlíky jsou jen Lébiš. Loni nám truhlíky padaly z oken, kolik tam bylo materiálu. | | Psi, 3.5.2007 Saomozřejmě velice jemný roztok, pes to cítí i v nízké koncentraci a vadí mu to. Stříkejte jen na zem, ne na živý plot. Pes než k němu dojde, tak čuchá a jak ucítí ten čpavek, tak zmizí někam jinam. Zkuste to. | | Psi, 3.5.2007 Kolem plotu i na přilehlý chodník pravidelně stříkejte roztok ze čpavku. | | Kvalitní elektrická sekačka?, 26.4.2007 Bosch je ale značka, za kterou se moc platí. Já bych vybíral mezi ALKO a MTD, tyto značky elektrické sekačky umí.
Jak můžete mít praskliny od kamení, to si ten trávník nevyčistíte? | | Kvalitní elektrická sekačka?, 26.4.2007 Já mám už asi 10 let sekačku MTD, ten nejmenší a nejlevnější model. V sezoně sekám někdy i 2x týdně zahradu 150m2 a se sekačkou nikdy nebyl žádný problém. Stačí jen brousit nůž. Tuto značku doporučuju. | | Lze okoli revy zasypat mulcovaci kurou?, 25.4.2007 Já bych to radši sem tam okopal, s kůrou to musí vypadat hrozně blbě. Jak se říká: Kdo chce slopat, musí kopat. | |
| | vinná réva u kůlu, 25.4.2007 Hlavně to važ tak, ať se ti kmínek trochu ohne kolem toho kolku, aby tam sám držel při větru a nezáleželo jen na špagátu | | vinná réva u kůlu, 25.4.2007 Ano, je to zcela normální způsob pěstování vína. My jsme měli ještě před pár lety 200 hlav u kůlu. Vyvazovat tak, aby to víno nějak slušně rostlo, to se snad ani nedá popsat, to chce zkusit. Mě tento způsob pěstování připadá daleko hezčí. | | Krtek, 23.4.2007 Měl jsem dva krtky, taky už jsem se z toho málem zbláznil. Žádné plašiče a prskavky nepomohly. Dokonce jsem zakopal do země velkou plechovku s reproduktorem a pouštěl mu tam do země, v místě křížení jeho chodeb techno a rock na plný pecky. Ta potvora... celý příspěvek > | | Založení nového trávníku, 6.4.2007 Moje rada: koupit lahváče, vzít rýč a rýt a rýt a rýt. Pečlivě obracet starou trávu dolů. U rytí doporučuji pít toho lahváče, aby jste nebyl zoufalý z toho, že ta práce neubývá. Porytou zahradu nechte den dva proschnout, pak pečlivě ušlapat a... celý příspěvek > | | Černání větví u jabloní, 6.4.2007 Mě taka začaly černat větve, a po čase ta větev uschla, někde jsem četl, že je to rakovina - okamžitě zlikvidovat postižené větve., jinak jde časem do háje celý strom. | |
|
|
|
|