Příspěvky uživatele - 54.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr beznízové sekačky, 2.6.2010
Sdílím stejnou zkušnost - podrobněji zde. Doufám, že tazatel již sekačku nekoupil.
Husqvarna R152 SVH nebo něco jiného?, 31.5.2010
Ještě budu ve svém příspěvku pokračovat a dovolím se optat místních na zkušenosti s univerzálními mulčovacími noži Oregon. Právě jsem prolistoval letošní katalog a uvažuji nad nákupem některého z těchto nožů. Jak jsem napsal výše, tuto sekačku... celý příspěvek >
Husqvarna R152 SVH nebo něco jiného?, 31.5.2010
Naprostý souhlas s výše uvedeným. (Husqvarna R152SVH) Jako bonus navíc se mi během prvních pár hodin užívání vyklepal a ztratil šroub držící řídítka -> nekonečné prohledávání zahrady. Opětovná montáž šroubu přinesla další zděšení - všechny šrouby... celý příspěvek >
Zeonah Komatsu BCZ4500, 31.5.2010
Dobrý den, rád bych se dotázal ohledně seřízení karburátoru tohoto křovinořezu. Přivedla mě k tomu kontrola svíčky - po roce a půl používání stroje je totálně zaolejovaná a zakarbonovaná (pro porovnání v křovinořezu Homelite F3040 jsem svíčku za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika