|
Co je to za rostlinu?, 18.7.2012 našla jsem ji :-) Cordyline fruticosa - Cameroon Yellow :-) děkuji |
 |
Co je to za rostlinu?, 17.7.2012  Dobrý den, dostala jsem tuto rostlinku a nemohu nikde najít jak by se mohla jmenovat a jak se o ni správně starat. Neporadil byste mi někdo prosím? |
 |
|
 |
Ne-bylinková spirála, 29.6.2012 Dobrý den, nevíte, zda se v "bylinkové spirále" dá pěstovat i něco jiného než jen bylinky? bude se tam dařit i cibulovinám nebo letničkám? Líbí se mi tvar a nápad spirály ale bylinky v ní nechci. Má někdo zkušenost i s osázením jinými druhy květin? |
 |
Bylinková spirála, 8.5.2012 Dobrý den, nevíte, zda se v "bylinkové spirále" dá pěstovat i něco jiného než jen bylinky? bude se tam dařit i cibulovinám nebo letničkám? Líbí se mi tvar a nápad spirály ale bylinky v ní nechci. Má někdo zkušenost i s osázením jinými druhy květin? |
 |
Přesazení borovice černé, 10.8.2010 Díky moc za povzbuzení a dodání optimismu Zkusíme to-nic jiného nám stejně nezbývá.Každopádně jste mě pobavil-tak nějak se dá říct, že čím víc se s tím člověk "maže",tím hůř-prostě jdu do lesa, vykopu a jak se jí... celý příspěvek > |
 |
Přesazení borovice černé, 10.8.2010 Tak to je mi moc líto... vás i stromu.Já jsem právě borovičku skoupila a sázela jako malý, zhruba metrový stromek, a protože měla prostor a zřejmě dobré místo a péči krásně, pravidelně roste a nyní po 3 letech má kolem 2 metrů a krásný zdravý... celý příspěvek > |
 |
Přesazení borovice černé, 10.8.2010 Děkuji vám za cenné rady.Zkusíme vše tak, jak radíte a budeme doufat... Bylo by mi jí líto, kdyby zásah nepřežila... je nádherně pravidelně rostlá.Ještě jeden dotaz-za jak dlouho po přesazení by bylo poznat, zda se uchytila či nikoliv a jak?Začne... celý příspěvek > |
 |
Přesazení borovice černé, 9.8.2010 Dobrý den, ocitli jsme se v situaci, kdy musíme přesadit asi 5ti letou borovici černou (cca 2 metry).Vím, že není správný čas, ale jinak o ni přijdeme.Myslíte, že pokud ji budeme dostatečně zalévat a podaří se obrýt bal (máme velmi písčitou zem,... celý příspěvek > |
 |
Přesazení vzroztlého červenolistého buku lesního, 26.7.2010 Mnohokrát děkuji za rady... Chtěla jsem je přesadit již na podzim, ale vyčkám a budu doufat že se jim na novém stanovišti bude líbit.Mějte se hezky. |
 |
Přesazení vzroztlého červenolistého buku lesního, 26.7.2010 Dobrý den, ráda bych se zde poradila ohledně přesazení vzrostlých buků, které jsou na stanovišti asi 4 roky a dosahují cca 3 metrů... nebyly stříhány.Jaký mají buky kořenový systém?Koření hluboko či do šířky?A doporučili by jste vůbec přesazení takto... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Potřebuji zjistit název květiny, 2.6.2010 Děkuji! |
 |
Potřebuji zjistit název květiny, 1.6.2010  Potřebuji to pro správnou péči o rostlinu. |
 |
Bubnová sekačka BDR 581SP Perla, 21.6.2008 Je dobrá, ale má dost široká řídítka. U plotu s tím bývají občas broblémy, zvláště u pletiva, kda páčka plynu zachytává o drátěná oka... |
 |
Houby v mulčovací kůře, 26.5.2008 Máte někdo zkušenosti s likvidací hub v mulčovací kůře. Na okrasných záhonech (3 roky po založení) se vyskytlo obrovské množství hub, podobných smržům a i jiných (menší slizovité houby rostoucí ve skupinkách). Jsou jich tam stovky a moří drobnější... celý příspěvek > |
 |