|
motorová řetězová pila Dolmar PS-500, 23.8.2007 Koupil jsem D ps-500 cca před púl rokem, dlouho jsem hledal, zkoumal premyslel a porovnaval až nakonec jsem ji koupil, myslim ze je to dobrá pilka a jsem s ni spokojen. Myslim ze za tu cenu nic lepsiho neni, a s tou hmotnosti ze je trochu... celý příspěvek > |
 |
Bubnová sekačka s pojezdem, 19.6.2007 kupte si zachovalejsi motorobot PF62 to je stroj k nezaplaceni , da se na to sehnat dost prislusenstvi vcetne listove sekacky. mam ho je z roku myslim 1953 a porad jede jako hodinky i kdyz uz by potreboval motor asi generalku
http://pf62.wz.cz/ |
 |
|
 |
Tecumseh 3.5hp, 12.6.2007 nejsem az tak velky odbornik, ale karbec je celkem jednoduchy teda alespon ten co mam ja myslim ze to je stejne, dole v misce je plovak s tycinkou ktera ma gumovy hrot a ten uzavira privod paliva. nic jineho se neda rozebrat jo vlastne jeste se da... celý příspěvek > |
 |
Tecumseh 3.5hp, 11.6.2007 Nejsem zadny odbornik, ale takoveto stroje si dokaze sikovnejsi clovek opravit sam nac servis. Mam taky tento motor na sekacce , karbon na svicce mam taky ,ale je pravda ze jsem motor pridrel takze zere vice oleje. Vyčistit svicku... celý příspěvek > |
 |
el.retězová pila Narex, 8.6.2007 s touto 2,4 kW zkusenosti nemam ale pred 6 lety jsem koupil narex 35c-c 1,6kW a muzu rict ze za tech 6 let porad v pohode, ted jsem ji prodal protoze jsem potreboval do lesa motorovou, pred prodejem jsem ji vycistil opotrebeni minimalni , prevody... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, 29.5.2007 Zkuste vycistit karburator a vzduchovy filtr. |
 |
Motor Tecumseh, 28.5.2007 Podivejte se poradne na klikovce nebo na ozubenem kole by mela byt nejaka znacka (maly ctverecek na plastovem kole u nejakeho zubu) a pokud ji tam nenajdete tak sundejte hlavu a podle chodu ventilu a pistu to nastelujete do spravne polohy,... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, 28.5.2007 Nevim teda jak je to u dvou valce ten jsem jeste na sekacce nevidel, ale u vantage 35 je na ozubenych kolech oznaceni myslim ctvereckem, zkuste se podivat poradne melo by to byt nejak oznaceno dalo mi to taky chvili praci nez jsem oznaceni nasel. |
 |
Je nutné kupovat benzinovou sekačku za 25 tisíc?, 25.5.2007 byt vama tak si necham pozemek poorat a povlacet vyrovnate nerovnosti pripadne neco poopravite rucne hrabema pak bych to nechal pomalu zarust pripadne nasit novou travu a mate pekny pozemek.
urcite bych nekupoval sekacku za 25 tacu jen proto ze... celý příspěvek > |
 |
traktůrek, 17.5.2007 nevim jak je to s traktory alko, ale mel jsem tu cest s el. trunovkou , taky jsem si rikal pomer cena vykon, u jedne se spalil motor a tak jsem koupil druhou stejny problem tak uz bych alko nekoupil, tim nechci rict ze vsechny jejich vyrobky jsou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Motor Tecumseh, 16.5.2007 tak presne tento motor vantage 35 mam v sekacce taky, po te co jsem jednou zapomel dolit olej (moje blbost), tak jsem ho pridrel a neni se cemu divit kdo nemaze nejede, bylo mi ho lito vyhodit tak jsem ptal na cenu ND pist + pistni krouzky + valec... celý příspěvek > |
 |
Motor Tecumseh, 14.5.2007 Radeji bych volil motor B&S nebo Honda |
 |
Jakou rotační sekačku?, 25.4.2007 Ja osobne bych se zameril na ten vykonnejsi stroj 6,5 HP. 3,5 HP je podle me na sekacku s pojezdem malo. Jednu takovou taky mam a neni to nic moc. Motoru BS bych se nebal mam ho na sve druhe sekacce a uz mi slouzi 6 let a bez problemu. Kosim... celý příspěvek > |
 |