|
Příspěvky uživatele - 142.47
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prorůstání živého plotu k sousedům, 9.5.2010 Plot je primo na hranici pozemku? Jak bude soused svuj plot natirat z vasi strany? Myslim, ze je nejaka norma sazet zivy plot 2m od hranice pozemku. Dobre si tu vzdalenost rozmyslete aby vam za deset let nejaky urad nenaridil plot odstranit z duvodu... celý příspěvek > |  | Životnost valca, 12.12.2009 Pro autora otazky. Budte rad, ze jste s tim 3 tisice najel. Mel jsem take cinsky motor a cca po 2 tisicich km lezi v dilne se ztratou komprese. Koupil jsem za 6000,-kc Hondu a mam klid. Muj prvni motor byl Jonsered z roku 1993 made in U.S.A. a s tim... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez Husqvarna 333R, Jonsered BC2236, Honda 435E, 8.12.2009 Urcite Hondu. Vyhody ctyrtaktu si lehce na techto strankach najdete. R. |  | Kmitací pila, 20.11.2009 S tim vam ja bohuzel nepomohu. Ted jsem koukal na vyrobni stitek zelene Boschky a je tam SCINTILLA SA made in Switzerland. Bohuzel diky snizovani nakladu na vyrobu byla zrejme jejich vyroba presunuta do tretich zemi. Byt vami, asi bych si prosel par... celý příspěvek > |  | Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 Radeji jsem zalozil nove vlakno. Topim uhlim 45q rocne a chtel bych prejit na drevo. Podle odhadu asi 15m dvoumetrove kulatiny (vetsinou smrk). Na to by snad mela stacit hobby pila, ale chtel bych znat, ktera znacka je nejspolehlivejsi. Kolik pil... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|