Příspěvky uživatele - 191.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 5.7.2010
Díky za nabídku, momentálně už druhý týden v kuse každý den prořezáváme. Kácíme suché stromy z 80%, snažíme se zachovat co nejvíce stromů, vybíráme tak aby vzájemně neprorůstaly do sebe atd. Stromy zatím prořezáváme pod heslem suché větve pryč, ty co... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 26.6.2010
kdepak ten desetihektarový sad sem nekoupil, mám sad za domem na vrcholu koce, cele ze zahradau ani ne půl hektaru, je tu jen 130 stromů. Dívám se na to podobně, jako vy, jen pořád chodím kolem těch stromů a vidím jak sou suchy, některý z poloviny,... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
Za obnovu sadu považuji "dát si to dohromady" aby na mě nepadla větev když jdu kolem a zrovna fouká vítr, aby stromy neprorůstaly vzájemně do sebe. Měla by to být zahrada, kde by zůstaly zdravé a plodící stromy, které budu postupně zařezávat (nezná... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
asi si nyní lépe uvědomuji to případné množství ovoce a vše s tím spojené a v následných krocích budu postupovat velice uvážlivě. Času je více než dost, ale předstva že výsledkem mé práce se cpe zvěř, mě příliš netěší. Nyní však mám před sebou... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 22.6.2010
pžedpokládal jsem že by se množstvý ovocných stromů postupně dle potřeby zredukovalo na 30-50 stromů, to jak ukáže čas kvalitu již vzrostlých stromů, či uchycení vysazených stromů
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 22.6.2010
Pěkný den všem, rád bych se pustil do obnovy sadu, asi ze sto stromů je většina hušní, stromy jsou odhadem staré 40-70let průměr kmenů je od 20 do 50cm výška stromů od 8 do cca 15m. Stromy jsou neporořezávané možná dvacet let, možná více. Většina... celý příspěvek >
Co použít na zanedbaný trávník?, 11.6.2010
dík za reakce, kolikacentimetrove pařízky je schopen silný kultivátor pravděpodobně zlikvidovat? Uvažuji že bych pracně, ručně vysekal větší pařízky a zbytek zkultivátoroval...
Co použít na zanedbaný trávník?, 11.6.2010
Pěkný den, pustil sem se do krášlení 3000m velkého sadu, za několik let všue byly nálety a metrová tráva. Nálety i trávu sem posekal, teď tu je pouze prořídlá tráva, spousta deseticentimetrových pařízků cca 1-3cm od náletů, mech a mnoho malých... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu - má zkušenost, 31.5.2010
ahoj všem křovinochtivcům, pár týdnů jsem se tu prodíral těma všema tématama, protože jsem hledal potřebné podklady pro koupi křovinořezu. Rád bych se o svou zkušenost a výběr podělil, abych tím třebas pomohl při výběru někomu jinému. Vybíral sem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika