Příspěvky uživatele - 32.184

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zpevnění svahu, 25.5.2007
Dobry den,tento porad jsem videla a bylo to super.Tak jsem prosla vsechny dily poradu:ZAHRADA JE HRA: a nenasla.Pote mi pres internet poradila pani,ze pry to byl porad :RECEPTAR:,tak jsem znovu hledala,nenasla,a navic ty porady nejdou prehrat na... celý příspěvek >
Trávník, 25.5.2007
Chtela jsem mit take krasny travnik, tak jsem ROUNDAPEM chtela znicit plevel a ted to vypada katastrofalne. Vsude sama vypalena kola. Manzel se mi smal, ze pry jsem to odplevelila: nejak divne.Tak zalevam a zalevam. Pomuze to?
Passiflora caerulea, 24.5.2007
Mam mucenku take, ale nekvete. Je to trvalka? Co v zime?
Serik, 24.5.2007
Potrebuji poradit. Mam ho ostrihat? Uz odkvetl.
Rododendron, 24.5.2007
Odkvetl mi rododendron, ja jsem ho zastrihla, aby mi zhoustl, byl uvnitr holy. Stane se mu neco? Vyhnaly mu nove spicky, ale ty jsem ustrihla. Co myslite?
Zčernání větví kroucené vrby, 15.5.2007
Take mam problem jako vy, ze mi zcerna ve vaze. Chci ji jako dekoraci a nevim jak na to. Poradte.
Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 4.5.2007
To jste mne potesil a, mam tam udelanou konstrukci z drevenzch lati silnych asi tak 7 cm a privrtano do zdi. Kdyz ji budu strihat, tak by to nemel byt problem, napr.s taskami. Uz vam kvetla? Po kolika letech? Mam druh wisteria sinensis... celý příspěvek >
Vistarie, 4.5.2007
Gratuluji, snad se take nekdy dockam,ted resim dilema,jestli jednu nebo dve na zed 6metru.Asi jsem se unahlila. Kucerova
Jak to tak vypada asi jednu budu muset vyndat ven. Mate nekdo jeste nejakou radu? Kucerova
Vsadila jsem dve metrove rostliny ke zdi, ale nekde jsem se docetla ze vzdalenost mezi nimi by mela byt 6 metru. Ja mam zed celkem 5 metru a tedy dve wistarie. Prosim, poradte co s tim, nechat nebo ne,je to problem? Velice dekuji. Kucerova
Vistárie, 25.4.2007
Ted jsem si koupila dve vistarie,uz se tesim az pokvetou.
Prosím o radu, 25.4.2007
Dala bych tam kapradiny a hostu.
pes rozhrabuje zahradu, 25.4.2007
Mame take psa,je to milacek rodiny,ale take mne hrozne stve,ze mi znici vetsinu kytek.Take nevim jak to vyresit.Snazim se ho hlidat,ale asi to neuhlidam.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika