|
Příspěvky uživatele - 32.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zpevnění svahu, 25.5.2007 Dobry den,tento porad jsem videla a bylo to super.Tak jsem prosla vsechny dily poradu:ZAHRADA JE HRA: a nenasla.Pote mi pres internet poradila pani,ze pry to byl porad :RECEPTAR:,tak jsem znovu hledala,nenasla,a navic ty porady nejdou prehrat na... celý příspěvek > |  | Trávník, 25.5.2007 Chtela jsem mit take krasny travnik, tak jsem ROUNDAPEM chtela znicit plevel a ted to vypada katastrofalne. Vsude sama vypalena kola. Manzel se mi smal, ze pry jsem to odplevelila: nejak divne.Tak zalevam a zalevam. Pomuze to? |  |
|  | Passiflora caerulea, 24.5.2007 Mam mucenku take, ale nekvete. Je to trvalka? Co v zime? |  | Serik, 24.5.2007 Potrebuji poradit. Mam ho ostrihat? Uz odkvetl. |  | Rododendron, 24.5.2007 Odkvetl mi rododendron, ja jsem ho zastrihla, aby mi zhoustl, byl uvnitr holy. Stane se mu neco? Vyhnaly mu nove spicky, ale ty jsem ustrihla. Co myslite? |  | Zčernání větví kroucené vrby, 15.5.2007 Take mam problem jako vy, ze mi zcerna ve vaze. Chci ji jako dekoraci a nevim jak na to. Poradte. |  | Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 4.5.2007 To jste mne potesil a, mam tam udelanou konstrukci z drevenzch lati silnych asi tak 7 cm a privrtano do zdi. Kdyz ji budu strihat, tak by to nemel byt problem, napr.s taskami. Uz vam kvetla? Po kolika letech? Mam druh wisteria sinensis... celý příspěvek > |  | Vistarie, 4.5.2007 Gratuluji, snad se take nekdy dockam,ted resim dilema,jestli jednu nebo dve na zed 6metru.Asi jsem se unahlila. Kucerova |  | Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 4.5.2007 Jak to tak vypada asi jednu budu muset vyndat ven. Mate nekdo jeste nejakou radu? Kucerova |  | Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 4.5.2007 Vsadila jsem dve metrove rostliny ke zdi, ale nekde jsem se docetla ze vzdalenost mezi nimi by mela byt 6 metru. Ja mam zed celkem 5 metru a tedy dve wistarie. Prosim, poradte co s tim, nechat nebo ne,je to problem? Velice dekuji. Kucerova |  |
|  | Vistárie, 25.4.2007 Ted jsem si koupila dve vistarie,uz se tesim az pokvetou. |  | Prosím o radu, 25.4.2007 Dala bych tam kapradiny a hostu. |  | pes rozhrabuje zahradu, 25.4.2007 Mame take psa,je to milacek rodiny,ale take mne hrozne stve,ze mi znici vetsinu kytek.Take nevim jak to vyresit.Snazim se ho hlidat,ale asi to neuhlidam. |  |
 |
|
|
|