|
Příspěvky uživatele - 9.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez révy na fasádě, 15.2.2011 Všem moc díky za rady, teď jsem zvědav, jak se mi je podaří uplatnit v praxi. ;o) Díky. Martin |  | Řez révy na fasádě, 8.2.2011 Díky za rady, opravdu jsem to napsal blně, moc se v tom nevyznám. Kmínek mám do 3,5m a z kmínku bych chtěl mít na každou stranu cca 4 tažně, které bych každý únor zkracoval cca na délku 1m. Z toho by měly každý rok růst letorosty s hrozny. Mám během... celý příspěvek > |  |
|  | Řez révy na fasádě, 7.2.2011 Dobrý den,
táhnu révu po jižní fasádě na KARI síti do výšky cca 3,5 m. Rostlůiny jsou od sebe cca 1m. Mám v úmyslu nechat narůst hlavní tažeň až nahoru a na každém tahnout několik vodorovných bočních zkracovaných na cca 60-80 cm. Z nich bych... celý příspěvek > |  | Škůdce nebo náhoda?, 21.6.2010 našel jsem zvadlý konec výhonu a cca 20 cm od konce byla díra ve stonku o průměru cca 3 mm, stonek uvnitř vyžraný a našel jsem v něm takovou "vosu dlouhou cca 6 mm, s převládajícími černými pruhy a tenčími žlutými. je to jen náhoda. nebo nějaký... celý příspěvek > |  | Gardena Powermax 32 E - skúsenosti?, 30.5.2010 Mam novou Gardenu 42E a muzu ji doporucit, vcera jsem sekal letos poprve, takze trava 30-40 cm a vzhledem k pocasi mokra. Ani se nezadejchala a sbirani v pohode. Sekam cca 500 m2, ruzne clenite se zahonky a stromky a jsem moc spokojenej. Koupil jsem... celý příspěvek > |  | Kosačky Gardena Powermax: rukoväť - spínač?, 30.5.2010 Mam novou Gardenu PowerMax 42E, vcera mela nelehky ukol, protoze jsem letos jeste nesekal, jen najare vetikutal a dosel. Jsem mooooc spokojenej, u travy 30 - 40 cm, vzhledem k pocasi dost mokre, se ani nezadychala a hezky sbirala. Zapinani... celý příspěvek > |  | Ovocné keře a mulčovací kůra, 30.5.2010 dobrý den,
jak snášejí ovocné keře, jako např. rybíz, angrešt apod. zasypání mulčovací kůrou? díky |  | Vylamování výhonů za listy, 30.5.2010 Druhým rokem mi roste několik hlav po treláži na fasádě, z některých výhonů chci dělat vodorovné tažně v několika patrech, ostatní výhony je třeba hned vylamovat, nebo je možné je odstranit až při stříhání? Díky |  |
 |
|
|
|