Příspěvky uživatele - 55.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ph reakce bazénové vody, 11.6.2010
Zdravim, nevim jak ostatnim, ale uz se mi pH konecne podarilo srazit. Porad mi to delalo to, co jsem popisoval. Ale predevcirem, jsem do bazenu nalil 2l kyseliny s tim, ze to bude marny, dneska jdu zmerit pH a ono je pH 5. :-) Takze ted uz jsem tam... celý příspěvek >
Ph reakce bazénové vody, 29.5.2010
Zdravim, musim se pridat ke kolegum, mam totozny problem. Za 3 tydny jsem do bazenu nalil uz 13 litru 38% kyseliny sirove a pH jde porad nahoru. Bazen ma 38 m3, filtraci 9 m3/h poustim na celou noc a pH 7,4 mi vydrzi maximalne 24 hodin, po dvou dnech... celý příspěvek >
Rekonstrukce zahrady - co se starym travnikem?, 2.7.2009
Zdravim Vas,    na zahrade mame neudrzovany "travnik", s kterym bysme chteli neco udelat. Travnik jsem dal do uvozovek, protoze tam roste vsechno ostatni, ale jen trava ne. Chystame se na rovnani zahrady bagrem(traktorem) a chci... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika