Příspěvky uživatele - 190.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekání mokré trávy, 15.5.2010
ještě něco, v prostoru bubnu žacího nože nebo v prostoru vyhazovacího tunelu bude nejspíš vložena výjimatelná plastová přepážka nebo vložka. Pokud ji vyjmete ven, sekačka bude trávu házet do koše nebo pokud nebude koš nasazen tak přes dekl za sebe.... celý příspěvek >
Pokud táhlo pustíte, motor chcípne. Pokud jsou v okolí děti, tak to není špatně. S plynem naplno tzn se sytičem, startujte jen studený motor. Zahřátý naskočí při nastavených jak pracovních tak i volnoběžných otáčkách. Ten sytič pochopíte ihned, podle... celý příspěvek >
doporučuji ten manuál načíst a nastudovat, vědomosti o intervalu výměny olejů, čištění filtrů a základní údržby se mohou hodit. Přední táhlo je chcípák od motoru, čili pro startování i udržení motoru v chodu, je třeba přitáhnout a prsty držet u... celý příspěvek >
V holínkách se mokrá seče nejlíp.   j.c.
Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 14.5.2010
děkuji, silnovrstvou přehodnotím, ta jediná zatím nakoupena není. Slova praktika se rozcházejí s doporučením personálu speciálky, ale něco na tom je.  j.c.
Fiskars 2400 versus klasická káľačka, 14.5.2010
Mám ji jako velkou ale od dubovýho špalku řízlýho pěkně přes suky se odrazí i 2400. Přesto bych jinou sekeru už nechtěl.   j.c.
Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 14.5.2010
Pouštím se letos do něčeho podobnýho, nový nátěr chaty obložené dřevěnou palubkou. Abych měl čistý svědomí, že jsem tu práci neodflinkl, začal jsem broušením. Excentická profi bruska, hrubost zrna 40 a 60. Starý nátěr (cca 10 let pravděpod. lazura... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika