|
Příspěvky uživatele - 1.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kalač, 14.5.2007 Super kvalitu jsem nečekal.
Ale "normální kvalitu" (asi naivně...) jsem čekal.
M. J. |  | Kalač, 25.3.2007 Re: předchozí příspěvek
Ono vyrobit kvalitní hlavu sekery co se týká materiálu samozřejmě není problém - ale i tady se dá ušetřit - málo uhlíkatá ocel a nedostatečné tepelné zpracování. Výsledkem je měkká ocel. Konzultoval jsem problém v... celý příspěvek > |  |
|  | Fiskars - made in China?, 11.3.2007 Já jsem osobně plagiát Fiskars ještě nepotkal. I když české webové stránky Fiskarsu před napodobeninami varují. Sekery, co mají sklolaminátovou násadu jsem viděl, ale plagiát Fiskars skutečně ještě ne. Vlastím Fis. 1100 a 600 - pokud to ovšem nejsou... celý příspěvek > |  | Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 9.3.2007 Dobrý den,
zvědavost mi nedala, a protože jsem měl možnost, půjčil jsem si F 2400 na vyzkoušení. Štípání jsem se věnoval asi 4 hodiny - z velkých kuláčů až na polínka. A dojem z 2400: zázrak se nekonal. Pořád je to jen sekera :-) Ale je... celý příspěvek > |  | Kalač, 4.3.2007 Nevím, jestli Vám pane dobře rozumím, ale myslím si, že kladívková část má určitě nejméně 2 cm. Je to kalač, z půlky hlavy štípací sekera s širokým profilem, druhá strana regulérní palice. Pokud se na hlavu podívám zvrchu - jako bych kalač zarazil... celý příspěvek > |  | Kalač, 26.2.2007 Dobrý den. Touto cestou bych se chtěl podělit o praktickou zkušenost s 3 kg kalačem značky Madal Bal - s umělohmotnou násadou. Nepřílič intenzívně ho používám asi 1 rok. Pod hlavicí na rukojeti měl gumový chránič proti úderu. Velmi dobrý nápad, ale... celý příspěvek > |  | Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 3.12.2006 Já si myslím, že není nutné na štípání používat štípací sekery nebo kalač. Jejich použití pouze usnadňuje práci, je účinější, ale štípat jde i běžnými, univerzálními sekerami. Mimochodem, opravdu máte sekeru 1500? - to je totiž... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|