|
Co to je na tresni balerina na listoch?, 24.6.2010 teraz som pozeral a na listoch su take male cierne husenice. Neviete nazov pripravku s cim to postriekat? |
 |
Co to je na tresni balerina na listoch?, 23.6.2010  viete mi povedat o co sa jedna a co stym robit? Je to tresen balerina. dik |
 |
|
 |
Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010 Pre kosačku HONDA HRX 537 používam, k mojej plnej spokojnosti, olej SHELL HELIX PLUS 10W-40, API SL/CF. |
 |
Rajče tyčkové stupické polní ranné, 5.6.2010 ...divna vec, rozdvojilo sa mi na dva rovnake vyhonky, neviem ktory vylomit. Nepozorovali ste niekedy nieco podobne? |
 |
Křovinořez Al-Ko BC 4535 nebo Hecht 143, 26.5.2010 Kupte si hq nebo stihl a zabudnite na taketo metly ktore pri koseni rtasu ako vybrator, zeru kopu benzinu a kosenie? neda sa to nazvat kosenim ale drinou. |
 |
Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 26.5.2010 Ahoj. Ja mam hq 335 rx. Kosil som aj s vižinačom stihl a viac sa mi páči hq. Neviem ako tieto konkretne stihl-ky, ale na hq sa nož toči proti smeru hod. ručičiek a keď kosím s prava do ľava ako s kosou pekne trávu ukladá. Stihl sa toči opačne a treba... celý příspěvek > |
 |
Domácí pekárna, 22.5.2010 Nemame pekaren. Mozno kupime v blizkej buducnosti. Pocul som ze nevyhoda je, ze nedokaze upiect pravu korku, aku pecu profi pekarne. Ake mate skusenosti s korkou? Ja ma z chleba korku najradsej. |
 |
Vláknitá řasa, 17.5.2010 Suhlasim. Vyhodou peroxo zlucenin je to, ze sa dobre rozlozia, zmiznu. Ak neratam zostatkovy uhlicitan po peroxouhlicitane. |
 |
Kvalitní český česnek, 17.5.2010 Kupili sme na trhu. Aj na jedenie, aj na sadenie. Povedali: "Mlady pan, ak vam bude chutit mozete si nasadit. My vzdy len tento sadime uz 15 rokov, ten isty dokola." Nieco sme zjedli, bol OK, aj sme nasadili. Sorta neznama, a uz vobec... celý příspěvek > |
 |
Maďarská, 1.4.2010 Môžem úspešne pestovať odrodu Maďarská ponož montclar Podunajská nížina severná časť od Nitry.200m.n.m, hlinitopiesč pôda? Aká velká narastie? |
 |
|
 |
Jak je to s tím smáčedlem?, 27.2.2010 Presne ako pise dole PP. Povrchove napatie vody je prilis vysoke. A vacsina postrekov nema vlastnosti tenzidov a azda vsetky sa zarabaju vo vode. Vyznam zmacadla je preto neodskriepitelny. Voda vam nezleze, akoby z mastneho povrchu, z rastliny,...na... celý příspěvek > |
 |
Problem z nadrzkov na benzin, 23.2.2010 Dobry den na mojej sthilke ms 180 mam problem z benzinovov nadrzkov.Kvapka z nej benzin z navrtaneho otvoru kde je taka zelena gumicka.Uz mi ju vytiahlo dvakrat a zacal z nej kvapkat benzin, gumicku som zasa kliestikmi cez nadrzku zatlacil spat a... celý příspěvek > |
 |
Vlhkost vzduchu, suchy vzduch, rastliny ako zvlhcovace, 7.2.2010 Pytal som sa na rastliny ako zvlhcovace, pretoze take skutocne su. V sklenikocvh sa pouziva bananovnik, ktory dokaze prijat korenovou sustavou niekolko litrov vody denne a listami ju odparit. Takuto vlastnost nema vela rastlin. V byte, kde je mala... celý příspěvek > |
 |
Tazky chod motoru, 22.1.2010 retaz aj lista boli mastne ako maju byt skusil som to potom bez list a retaze a tiez to furt robilo teraz to uz nerobi ale bojim sa ci som nieco nepredral |
 |
Pila s vykomom motora 1800 W, 3.1.2010 Su to starsie istice su biele maju v strede take cierne tlacidlo ktore sa pri pretazeni vypne a zapne sa na boku takym hnedim malym tlacitkom.Na tom ciernom je uvedene 10 A a je tam napisane 250V... viac o nom neviem |
 |