Příspěvky uživatele - 186.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malý červ na borovici, 30.4.2010
Ty broučci jsem chvíli pozorovala, ale vůbec se nepohybovali. Velikostí mě připadali ještě menší než ty červi, ale už je to rok, možná se mi to jen zdá. Včera jsem si zakoupila kukátko, které 10x zvětšuje, tak je budu o víkendu pozorovat. Po vašem... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 29.4.2010 Obsahuje fotku
Pane Radku též Vás zdravím. Les od chaty je asi 200 metrů. Jsou to rozlehlé, velké lesy a borovic je tam možná více něž smrků. Obrázek květopasa šišticového jsem na netu nenašla, ale překvapilo mě jak jsou malí. Opadané jehličí jsem prohlížela, ale... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 28.4.2010 Obsahuje fotku
Já jsem cestovala po netu, ale nic podobného jsem nenašla.Kdyby se z nich měli vylíhnout nějací brouci tak bych si jich asi musela všimnout. Pod borovicí mám záhon s kytičkami.Kdyby to byl nějaký dřevokazný, tak by asi borovice chátrala, ale to také... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 27.4.2010
V neděli jsme necelou půlku borovice postříkali mospilanem ze střechy chaty. Tak jsem zvědavá jestli to zabere, když ji nemůžeme postříkat celou. Hlavně když to bude učinkovat na této straně kde je posezení. Za ten nápad se slunečníkem děkuji. Sice... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 23.4.2010
Děkuji vám za typy na postřik. Mospilan jsem musela vloni použít na fuchsie, měly plno mšic, tak to zkusím i na borovici. Pane Vysloužil, přírodu mám ráda, na chatě jsem přes léto i v týdnu, ale všeho s mírou. Jedna nebo dvě larvy by mi nevadily,... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 22.4.2010
Zkusím vás ještě jednou poprosit o radu. Vloni na začátku května vylézaly z květů borovice (nevím zda to jsou květy) malé bílé larvy nebo červi. Dlouzí byli asi 3 - 5 mm. Chtěla bych ji postříkat nějakým insekticidem, ale nevím jakým. Nevíte prosím... celý příspěvek >
Poradíte s pěstováním?, 25.3.2010
Aksamitník i astra sluníčko milují. Já už mám astry naseté a již mají asi 2 cm. Astry jsou náchylné k padání klíčků, ihned při zasetí zeminu jednou nebo dvakrát porosím namíchaným přípravkem Previcur. Afrikáni jsou vděčné kytičky, kvetou celé léto,... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 3.3.2010
Vážená paní Mílo, děkuji Vám za vyčerpavající informace. Překvapila jste mě tím častým hnojením. Já dávám na dno truhlíku drobek sušeného slepičáku a zkvašeným také zalévám, ale jen občas, když si na to vzpomenu. Ty kuličky znám tak je tam letos... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 2.3.2010
Vážená paní Mílo, nemohu se vynadívat na tu nádheru! To jsem ještě neviděla. V takové zahrádce si musíte připadat jak v říši divů.Předejte nám, moc prosím, své zkušenosti s pěstováním. Jakou zeminu používáte, čím hnojíte a vůbec vše co s tou nádherou... celý příspěvek >
Begonie, 15.2.2010
Do vody jsem je nikdy nedávala. Na začátku března je dávám do truhlíku jednu vedle druhé a drobek zaleji jen aby byla hlína vlhká. Když mají asi 2 cm tak je sázím do květináčů. Nic se nestane, když je už zasadíte přímo do truhlíku v kterém budou.... celý příspěvek >
Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 15.2.2010
Vloni jsem sela žluté petunky a surfinky Perple. Sebrala jsem si semínka těch surfínek a tuto neděli jsem je zrovna zasela do rašelinových tablet. Nechám je nabotnat a pak z papíru pomalu sklepnu po jednom semínku doprostřed tablety a semínko... celý příspěvek >
Jaké letničky do stínu?, 5.2.2010
Aby jste měla z čeho vybírat, tak by tam mohly být netykavky - sultánky (impatiens walleriana). Mám je pod velkou borovicí a na severní straně chaty kde vůbec nesvítí sluníčko a krasně kvetou celé léto. Jsou bílé, růžové, červené a oranžové. Do... celý příspěvek >
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 23.10.2009
Vážený pane Miloši, líbí a ještě více jistě chutná. Já jsem se na Rubín ani Rubinolu neptala, protože ty to vyhrály na plné čáře. O Goldstaru jsem nejdříve také uvažovala, ale ve školce ho nemají. Budu se muset podívat do jiné školky.Rubín, Rubinolu... celý příspěvek >
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 23.10.2009
Celou obsáhlou diskuzi jsem studovala, psala si poznámky, ale stejně nevím pro kterou s těchto 3 odrůd se mám rozhodnout. Jedná se o Goldstar, Melodii a Rajku. Můžete mi prosím sdělit jak vám tyto tři chutnají. Chci koupit ještě Bohemii a zajímal by... celý příspěvek >
Slepičí trus - zkvašený nebo sušený, 1.9.2009
Používám obojí. K pokojovkám, které přesazuji dávám asi jeden rozlomený suchý kousek na dno květináče na to drobek hlíny aby nepřišly kořeny květiny přímo do styku s trusem. Do velkého květináče dávám i více. Tento způsob praktikuji již dlouho. Do... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika