|
Mulč z drcených šišek, 16.4.2011  já mám i nedrcené šišky, jednou mne to napadlo, nechtělo se mi kupovat už kůru a docela to dobře vypadá |
 |
Neznámá náročná žlutá růže, 13.4.2011  myslím, že mám stejnou a miluji její květy, mám ji již hodně let a je kouzelná |
 |
|
 |
Zahradní nábytek, 13.4.2011 Tak tomu říkám krása |
 |
Do čeho přesadit semenáčky paprik, 13.4.2011 nechte je ještě doma na ven je dost času, počasí je nestálé -tak ještě vyčkejte |
 |
Co vám právě kvete a raší, 12.4.2011  začala kvést nektarinka a cibuloviny se předhánějí v barvách je to hezká podívaná |
 |
Oleandr, 10.4.2011  už je mám venku tři týdny |
 |
Pokojovou rostlinu nenáročnou na světlo, 10.4.2011 Na nočním stolku nemá květina co dělat, v ložnici má být květin co nejméně. Lepší bude vymyslet jinou dekoraci. Jinak nenáročný je zamioculcas ten byste mohla mít i na zemi - nepotřebuje moc světla a dobře roste. |
 |
Co je to za rostlinku?, 9.4.2011 jen upřesním "Argyraeus" |
 |
Co je to za rostlinku?, 9.4.2011 troufám si tvrdit že je to Scindapsus pictus "Argyracus" |
 |
Prosím o pomoc s určením rostlin, 9.4.2011 taky podle kvítků tvrdím, že je to prvosenka, jen ty lístky mě zmátly, že jsou hnědé-možná je to jen na té fotce |
 |
|
 |
Ficus benjamina - oddelenie, 9.4.2011 Klidně je rozdělte nic se nestane ani když nějaký kořen odříznete. Pěkně je přesaďte a ať vám pěkně rostou. |
 |
Venkovní Ibišek syrský, 3.4.2011 ještě mi nepučí, zrovna jsem je kontrolovala |
 |
Co vám právě kvete a raší, 1.4.2011  záhonky už jsou v květu a je to veselejší |
 |
Co mi to vykvetlo za kytičku?, 23.3.2011 Díky, je to ona -nemohla jsem si vzpomenout... moc děkuji |
 |
Co mi to vykvetlo za kytičku?, 23.3.2011  Nějak jsem zapomněla na název této kytičky každoročně mi tu kvete, prosím kdo mi připomene její název? Moc děkuji. |
 |