|
Příspěvky uživatele - 198.242
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Sekačka na 300 m2, 5.5.2010 Fabii a Suberb nebudu řešit, ale sekačky se vyrábí v jedné a tentýž továrně stejnými lidmi ze stejných či podobných komponentů. Takže pokud jde o kvalitu tech dvou výrobků tak je za daných podmínek, s danými materiály, konstrukcí a danými lidmi,... celý příspěvek > | | Sekačka na 300 m2, 5.5.2010 Věřit nemusíte. Zkuste se podívat pokud je někde uvidíte vedle sebe na Hecht 1801 a Dolmar EM460. Jde o tvar šasi uchycení koleček,(tvar vzorku je jiný) výkon motoru a motor(stejný), šířka záběru, koš(oba stejné), systém nastavení... celý příspěvek > | |
| | Ikra mogatec KSB3940, 20.4.2010 Taky jeden z výrobků co se původně vyráběl i číně a ten výrobu převzala Itálie. Hlavně že jsou od Bédy, tady žádná čína:-))) | | Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 19.4.2010 Dostal jsem pilu ke sněhové fréze pilu a záruční doba na pilu je stále 2 roky, nechci jmenovat firmu. Takže je to asi o tom jak se které firma staví k zákazníkům, a pokud je to u Manfildu takhle, alespon vím proč tam nejít | | Křovinořez Oleo mac 746T - porucha, 16.4.2010 Máte 7 letou záruku, tak hurá k Bédovi:-)))) | | Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 16.4.2010 Zdravím pravdomluvného Bédu Trávníčka, všude na letácích máš "žádná čína" tak jsem se chtěl zeptat na motor u sekačky Mountfield R434, kde se vyrábí? Nebo křovinořez BT 2640? Lhát se nemá:-))))). | | Prosba o radu s výběrem vhodné zahradní sekačky, 13.4.2010 Pokud se chcete na trávníku pohybovat bos a nebo se nechcete zašpinit od posekané trávy je lepší sekat a sbírat a hnojit uměle. Pokud ale nemáte trávník na okrasu, mulčování je vhodná alternativa. Musíte však počítat že pokud tráva vyroste nad... celý příspěvek > | | Prosba o radu s výběrem vhodné zahradní sekačky, 12.4.2010 Jsem čerstvý majitel Hecht 549SWB a musím jen doporučit. Nemám co vytknout mám pozemek 1200m i s domem a mám za sebou teprve dnešní první sečení. Pokud Vás to bude zajímat mohu poslat další postřehy | | Dělitelná hřídel - Hecht 143BTS vs.143, 16.7.2009 Přeji dobrý den,
Nevýhodou dělené hřídele je : že je určen pouze na sečečení trávy a plevele, protože má náhon bowdenem (horní, spodní)
U Hecht 143 - je náhon torzní tyčí, která umožňuje při tomto výkonu i sečení náletových dřevin.
Jana | |
|
|
|
|