Příspěvky uživatele - 198.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Hecht 143, 11.6.2010
Informace nemám od prodejce. Víte komu ta specializovaná tovarna patří?
Křovinořez Hecht 143, 10.6.2010
Rozumný názor. Trojzubec je vhodný na výmlatky(maliny atd bez trávy) takže od něj nečekejte zázraky v trávě tam je nejlepší osmizub vzlášt ve stařině. Nebojte se že trojzubcem zničíte převod, pokud tam bude hřídel.
Křovinořez Hecht 143, 9.6.2010
Co se týče oleje ten pro Stihl vyrábí Castrol takže je stejný jako doporučený od Hechtu. Ten nemusíte měnit. Příslušenství záleží na tom zda budete mít verzi s pevnou tyčí a nebo s tzv bowdenem. Tak se možnost použití příslušenství liší. Pokud s... celý příspěvek >
Hecht 551SWB alebo Alko 520 BR, 7.6.2010
Při těchto cenách je výhodnější Alko. Stejný motor výbava a Alko má navíc rychlosti a cm záběru. Jeń bych nekupoval drahý stroj na internetu, přeci jen to není televize a potřebujete na to servis a ND
Rychlosti a elektrické startéry jsou na sekačkách spíš jako zdroj možných poruch. Můj názor je že stačí jedna a elektrický startér nebrat výměna baterie je drahá. Můžete na to mít ale jiný názor.  Porovnávat je chcete tedy 4 modely a to je... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 7.6.2010
Samozřejmě potřebují se zbavit starších kusů a začnou je nabízet až je doprodají. Zkuste to na více místech a určitě uspějete.
Myslím že jste si nevšiml, že Alko nemá boční výhoz a nemůže mulčovat. Fotky na internetu dost klamou. Takže v tomto případě bych volil Hecht 551 SWB.  Myslím že lepší by bylo srovnávat 520 BRV Premium SPEED a Hecht 551SWB Ready start
Křovinořez Hecht 143, 3.6.2010
Má Hecht 143 již třetí rok. Kosím s ním louku 3000m Práce dlouhá zvláště na sluníčku, ale s chlazením problém nemám. Po třech letech mi v servise doplnili nápln na převodu a dali nový filtr, svíčku a seřídili. Podotýkám, že jsem to tam dal jen pro... celý příspěvek >
Jaký levný křovinořez?, 3.6.2010
Podobnost tu je, ale spíš mi připomíná Vegu C43 podle tvaru motoru a řidítek. Akorát zase nemá černý kryt motorru i když barva plastu se dá změnit
V roce 2004 jsem si koupil motorovou pilu Hecht 945 a měl jsem dost pochybností kvuli ceně. Dneska s ní řežu 7 rok. Paráda, bez problémů zatím jsem jen čistil filtr a měnil řetezy asi 20x a 1 lištu.Po této zkušenosti jsem si koupil můj první... celý příspěvek >
Hecht 143 nalévám na stole a podle mne je hrdlo dobře nakloněné na nalévání a větší než jsem měl u starého křovinořezu. Na zemi je problém nalít jakýkoli křovinořez (při výšce motoru 20cm a nalévacího otvoru cca15cm nad zemí), spíš tak mírně... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu - má zkušenost, 3.6.2010
Vlastním Stihl, ale při výběru nového jsem narazil na nápadnou podobnost u Komatsu Zenoah BC 2604 DW s jinýmí čínskými modely v obchodních řetězcích. Poté jsem se utvrdil když jsem viděl provedení motoru u tohoto modelu
Křovinořez Hecht 143, 2.6.2010
Určitě hřídel. Větší využití příslušenství, téměř nulová možnost závady. Pokud ale často převážíte křovinořez autem, tak s dělitelnou tyčí a i to lze řešit hřídelí,  Hecht 143BTS s rokem výroby 2010 mají již dělitelnou hřídel, ne... celý příspěvek >
Křovinořez s motorem Echo, 1.6.2010
Mám Echo SRM-350ES již druhý rok. Pracuje bez problémů je tichý, nemá vibrace. Zatím jsem nazaznamenal problém. Na stroji i na krabici je made in Japan. O výkonech nic nevím ale problém s ním rozhodně nemám a porovnável jsem jej s Alkem a to se nedá... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 1.6.2010
Mám již 3 roky Hecht 143 sekám pozemek 2500m + okolo plotu a neměl jsem jediný problém.  Nemám problém s váhou, vibrace jsou stejné jako na sousedově Oleomaku. Za ty peníze není co řešit
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika