Příspěvky uživatele - 198.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Blue Bird, 18.10.2010
Před tím něž začal Dolmar více spolupracovat se Solem cca 6-7 let dozadu vyráběl Blue Bird 2-3 modely pro Dolmar. Nepamatuji si přesně modely ale přesně vím že třeba SOLO mělo na SOLO 152 motor Blue Bird. To lze jednoduše dohledat v rozkresech stačí... celý příspěvek >
Křovinořez Blue Bird, 17.10.2010
Kvalitní evropské značky vyrábějí některé typy také v Číně. Stihl - Liniy, Husquarna-Souzhou, Dolmar- Yuyao atd.  Takže i jíní mohou garantovat obdobné podmínky jako ti kvalitní evropští výrobci, kteří pracují na stejné koncepci.
Pila Hecht 945 nebo Raptor 243, 1.10.2010
Taky jsem si vloni koupil Hecht 945 s boxem a zatím řežu jen dřevo do krbu a jednou jsem pro něj byl v lese, ale mimo 4x broušeného řetězu bez jakýchkoli problémů. Navíc mi ji doporučil soused co ji má asi 3 roky Podle mne je to dobrá volba... celý příspěvek >
Grizzly EKS 1600, 31.8.2010
Je tam 3/8 micro jako na všech elektrických pilách
Hecht 551SWB alebo Alko 520 BR, 4.8.2010
Plastová šasi na sekačku se dělají bud z PP nebo z ABS. PP je houževnatější, více vydrží ale nelze udělat tak lesklý povrch jako u ABS. Z ABS jsou většinou třeba nárazníky u auta. ABS je náchylnělší k prasknutí při nevyváženém noži. Podle... celý příspěvek >
Zadřená ložiska v křoviňáku, 29.7.2010
Nemohu se zbavit dojmu, že pokud to není Stihl je vše šunt. Pravda je taková, že i Stihl se nemůže chlubit všemi modely zvláště těmi levnými. Blue Bird je opravdu italský výrobce a dodával pod jiným označením třeba takovým firmám jako je Dolmar... celý příspěvek >
Zahradní traktor - nejvhodnější doba nákupu, 21.7.2010
Jako prodejce vím, že dodavatel i já jsme na ceně nejpřístupnější v říjnu a listopadu s náběhem nových modelů
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 22.6.2010
Tedy přiznám se, že tak jak to popisujete tak mám dojem, že máte jinou spojku na křovinořezu. Jediné na čem se s Vámi schodnu, že ta pojistka se musí pořádně zmáčkout (proto je to pojistka) ale nedostatek prostoru a těsná a měla by se ochodit?!?.... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 21.6.2010
Třeba Vám pomůže vizualizace na hecht cz tam si najděte tento typ sekačky Hecht 548SW a dole je k tomu něco jako video.
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 21.6.2010
Plastová opěrka tam není. Je tam kovová miska (spodní část co se dotýká země) a ta jistě naprasklá nebude max deformovaná. Co se týče pojistky je dělaná u staršího typu velkou páčkou(nedovedu si přestavit mačkat ji šroubovákem ani klíčem) a u... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita?, 18.6.2010
Kliková hřídel v motoru auta je mazaná tlakovým mazáním čerpadla přes tzv šály. Jak je mazaná tyč k křovinořezu po pul roce provozu?
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010
Hostu 15.114.  Pletete si kuličková ložiska a kluzná pouzdra. To Echo má opravdu něco co běžní evropští výrobci nenabízí. a s výkonem motoru je to jako u sekaček. Třeba Mountfield bez uzardění v prospektu a na www tvrdí že jeho motor má 5PS a... celý příspěvek >
Sekačka Hecht, 16.6.2010
Nemusíte mi věřit, ale ty sekačky jsou zatím absolutně bez závad. Jak na motorech tak na podvozcích. Týká se to všech modelů Hecht 548,549.551. Schválně píši zatím protože v prodeji jsou 3 měsíce a já zkoušel stroj od lonského října.
Křovinořez Hecht 143, HBC 45SB nebo Ryobi 52SB?, 16.6.2010
Psal jsem za kvalitu Hechtu, kde podobné problémy nejsou. HBC45SB i ABG, které doporučujete je dopobného původu. Proto trvám na tom že nevíte co píšete
Sekačka Hecht, 15.6.2010
Osobně bych volil 549 s motorem B+S.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika