Příspěvky uživatele - 228.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žáby v zahradním rybníčku, 28.5.2010
Opravdu nádhera!! U Vás by se klidně uživil zahradník  ! Je to přesně jak říkáte, sedět se dlouho nedá, hned se taky podívám tam a tam a už zase jdu něco dělat. To čištění mě děsně štve, ale naštěstí mám manžela, kterému taková práce... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 27.5.2010
Tak tomu vy říkáte jezírko   ? To je rybník jako hrom! Máte to ale moc krásné, okolí nádhera, dovedu si představit jak si sednete k  "jezírku" a relaxujete. A ty vaše užovky si nepochutnávají na těch žábách? Určitě ano,... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 26.5.2010
Tak já nevím jestli je to tedy rosnička nebo skokan, ale kravál dělají řádný, hlavně jak svítí sluníčko. Kočky se tam taky potulují, ale nevím o tom že by žraly žáby  ! Vaše užovka je parádní! Takovou bych potřebovala, určitě by si s nima... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Ano Mirku, není to žádná tichá žába, ale skokani, ale kdyby jenom jeden, je jich tam snad 6! Pokoušeli jsme je vychytat, ale marně, rychle zajedou do bahna nebo pod kámen. Soused nám do rybníka vhodil sumce, ale zdá se, že ten o žáby nemá... celý příspěvek >
Žáby v zahradním rybníčku, 25.5.2010
Chtěla bych se zeptat někoho, kdo už má rybníček, jestli se mu tam nenastěhovaly žáby a jestli ano, tak vadí Vám to? Máme rybníček u domu, samozřejmě se tam natěhovaly žáby a teď jsme z toho jejich každodenního kraválu nešťastní! Asi se s nima nedá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika