Příspěvky uživatele - 69.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uhyn pstruhu a sivenu, 3.7.2010
Prvně slyším něco o tom, že se do vody kde jsou ryby dává Savo. Myslím si, že jakákoli koncentrace může ryby, a zejména pstruhy, poškodit či zabít. Už vůbec se nebudu bavit o tom, že bych rybu z nádrže ošetřené Savem jedl. Jednoznačně je dle mého... celý příspěvek >
Ořešáky letos chřadnou?, 18.6.2010
Prosím dejte mi vědět odpověď, zda se větve chytí. Díky.
Ořešáky letos chřadnou?, 26.5.2010
Pokud jsou větve mimo dosah - chytí se třeba příští rok nebo jsou prostě definitivně mrtvé?
Ořešáky letos chřadnou?, 24.5.2010
Omlouvám se, ale vůbec těmto věcem nerozumím, takže se zeptám jistě hloupě - ale když jeden rok některé větve namrznou, budou příští rok rodit nebo je s nimi konec a mám je na podzim ořezat? Díky.
Ořešáky letos chřadnou?, 17.5.2010
Zdá se mi to nebo ořešáky ve středních Čechách jsou letos na tom špatně? Většina stromů má málo listů, ty jsou malé. Zlepší se to s časem nebo jsou ty stromy opravdu nemocné? Například můj strom je do půlky ok a od půlky vypadá stejně špatně jako... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika