|
Příspěvky uživatele - 69.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uhyn pstruhu a sivenu, 3.7.2010 Prvně slyším něco o tom, že se do vody kde jsou ryby dává Savo. Myslím si, že jakákoli koncentrace může ryby, a zejména pstruhy, poškodit či zabít. Už vůbec se nebudu bavit o tom, že bych rybu z nádrže ošetřené Savem jedl. Jednoznačně je dle mého... celý příspěvek > |  | Ořešáky letos chřadnou?, 18.6.2010 Prosím dejte mi vědět odpověď, zda se větve chytí. Díky. |  |
|  | Ořešáky letos chřadnou?, 26.5.2010 Pokud jsou větve mimo dosah - chytí se třeba příští rok nebo jsou prostě definitivně mrtvé? |  | Ořešáky letos chřadnou?, 24.5.2010 Omlouvám se, ale vůbec těmto věcem nerozumím, takže se zeptám jistě hloupě - ale když jeden rok některé větve namrznou, budou příští rok rodit nebo je s nimi konec a mám je na podzim ořezat? Díky. |  | Ořešáky letos chřadnou?, 17.5.2010 Zdá se mi to nebo ořešáky ve středních Čechách jsou letos na tom špatně? Většina stromů má málo listů, ty jsou malé. Zlepší se to s časem nebo jsou ty stromy opravdu nemocné? Například můj strom je do půlky ok a od půlky vypadá stejně špatně jako... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|