Příspěvky uživatele - 59.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Granulovany kravsky hnuj, ano ci ne?, 18.5.2010
Kazdopadne hnuj. Je to organicke a zlepsuje strukturu pudy a mikrobialni zivot v pude. Hnojiva jsou soli a nici veskery zivot v pude, hlavne zizaly. Navic, tak jako kdyz jite slane jidlo, hodne pijete, tak i rostliny pri hnojivech potrebuji hodne... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 18.5.2010
U mojich pribuznych urcite.
Vylomený výhon révy, 17.5.2010
Mirku, prijed si pro slunicko sem ke mne do Arkansasu. My jsme radi kdyz se ochladi a teploty spadnou pod 30oC. Nektere odrudy vina maji uz ted 2 m slahouny. Vino je uz po odkvetu a nasazuje bobule. Pokud mne ho nesezerou jeleni a medvedi myvali, tak... celý příspěvek >
Vinná réva, 14.5.2010
Nevim jak je to s jahodama, ale reva nesnasi spolecnost kopriv. krni.Naopak velmi dobre a zdraveji roste ve spolecnosti rebricku. Ke kazde rostline vysazuji rebricek.
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 14.5.2010
Samozdrejme. Kdo nic nezkusil, ten nic nepokazil, [ ale i nic nedocilil ]. US odrudy jsou bezne odolne 30 - 35oC mrazu a odruda Beta   -50oC.Ikdyz chut nic moc. Bratranec pestuje odrudu St Croix a Fredonia v 650 mnm. A slunce mu tam sviti... celý příspěvek >
Nejlepší stolní a moštová odrůda révy - kvíz?, 14.5.2010
Nejlepsi zkusenost s mostovyma odrudama mam s odrudou Marechal Foch a Leon Millot. Potrebuji jen na jare ostrihat a v lete sklidit. Ani kapku postriku.Maji vsak drobne bobule, modre a vino je lepsi prumer, ne vsak spickove kvality. Ikdyz nejsem zadny... celý příspěvek >
Mikropěstování, aneb málo místa ale chuť pěstovat, 14.5.2010
Misto je dobre. Zkusil bych pergolu a nebo nekterym smerem natahnout 2 draty a pestovat zavesem. Moje zkusenost je, draty 90 - 120 cm od sebe. Zalezi na bujnosti odrudy.
Spalene listy, 14.5.2010
Mel jsem stejny problem, vsechny znovu vyrasily.
Řady na svahu, 14.5.2010
plne souhlasim s Elenou.Pestuji revu stejnym zpusobem. Snadnejsi obdelavani a lepsi zachyceni deste.
Víno na balkón, 13.5.2010
Zapomel jsem dodat, ze Alwood je americka odruda a am odrudy jsou jiny geneticky typ a nesnasi vapno v pude.Nejlepe rostou v pH 6 - 6,5. PH 7,2 je uz zabiji.
Víno na balkón, 13.5.2010
Zkuste odrudu Alwood. Ma kerovity rust a kratka internodia.Velmi chutne modre vino. Snasi mrazy -30oC bez problemu a ve 450 mnm perfektne dozrava se vsemi chutemi a cukry. Existuje jedna francouska odruda do kvetinacu, ale nemuzu si vzpomet na... celý příspěvek >
Jakou odrůdu révy na Vysočinu?, 11.5.2010
Doporucuji kanadskou odrudu Vanessa, krasny hrozen, oranzove barvy, bezseminkova. potom US odrudu King of the north. Modra, seminkova, nejranejsi ze vsech mych odrud. Vynikajici chut. Z bilych odrud jeste Edelweiss a Cayuga white a z modrych... celý příspěvek >
Pěstování vinné révy ve vyše položených oblastech, 5.5.2010
pestujte americke odrudy revy.nektre rane odrudy dozravaji bez problemu i v nadmorske vysce 650 m. To si nemyslim, to vim.V nejdku [650m ]bez problemu dozrava odruda Edelweiss, a to neni uplne nejrenejsi odruda.Mam dnes i ranejsi odrudy. Polorana... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika