|
Příspěvky uživatele - 165.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růstový stimulátor, 26.3.2012 Nový název přípravku je Altron Silver Stymul |  | MF 70, 30.12.2011 MF 70 je skutečně velice specifický stroj a to především na seřízení karburátoru a zapalovací svíčky. Ke svíčkám: Začínal jsem na svíčkách Brisk N15C - cca 2 až 3 hodiny provozu a to i v létě, svíčka pokrytá černým povlakem, špatné startování,... celý příspěvek > |  |
|  | Casoron G, 4.8.2011 Od roku 2010 se nesmí nejen prodávat, ale nesmí se ani používat v celé EU. |  | Rozdil mezi herbicidy, 4.8.2011 Nemáte pravdu. Roundup, Glyfogan, Dominátor a Kaput obsahují stejné množství účiné látky. Liší se cenou, která je u Roundupu podstatně vyšší. |  | Růstový stimulátor, 4.8.2011 Taky se mýlíte. To, že výrobce píše o hnojivu má jiné důvody. Svým složením jde o stimulátor. Obsahuje kyselinu askorbovou, kyselinu salicylovou, kyselinu jablečnou, kyselinu vinnou, kyselinu 2-aminobenzoovou, kyselinu jantarovou, glukózu a... celý příspěvek > |  | Růstový stimulátor, 2.8.2011 Velice se mýlíte! Altron Silver je v první řadě stimulátor. Výživové prvky jsou dodány proto, aby nedošlo po aplikaci k deficitu živin, při jejich zvýšeném příjmu. Dále obsahuje nanostříro, které chrání před plísněmi a houbami. Čtěte na... celý příspěvek > |  | Okurky ve skleníku, 9.6.2011 Děkuji všem za rady. Rada ohledně hnití či zasychání zárodků okurek by nebyla? Plíseň nemají, vody mají dost. sára |  | Kristalon start kristalon plod a kvet, 22.4.2011 Řada krystalonů Start, Plod a květ a Podzim postačují pro téměř všechny rostliny po celé vegetační období. Zvláště u dřevin nezapomeňte v druhé polovině srpna začít s K. podzim. K. podzim, zvýší mrazuvzdornost a včas pomůže rostlinám ukončit... celý příspěvek > |  | Růstový stimulátor, 25.3.2011 Stimulátory se používají k podpoře růstu v zemědělství i květinářství. Používají se také k zakořeňování řízků rostlin. Zlepšují ujímavost a u některých těžko kořenících dřevin jsou nezbytné. Také brání napadení řízků chorobami. V poslední době jsem... celý příspěvek > |  | Jak vyrobit višňové víno?, 19.3.2011 Lepší by byla asi teplota mezi 25 a 20°C na kvašení a na zrání nějak kolem deseti. |  |
|  | Jak a z čeho udělat bonsaje, 27.7.2010 Literatury k tomu je k dispozici mnoho, žádný zaručený návod nedovedu na dvou řádkách podat. Nejlepší je asi pro začátečníka vydat se s lopatkou a motyčkou na železniční násep nebo do opuštěného lomu a nasbírat tam náletové dřeviny, které se... celý příspěvek > |  | Zaplevelení růže svraskalé, 19.5.2010 Pro letošek Vám neporadím, ale na jaře je vhodné rozsypat Caroson, jsou to granulky, ty nedovolují plevelu růst, ale aplikuje se před rašením rostlin, tedy únor - duben, záleží, jak kde sleze sníh. Je úplně super pod růže, ostružiny, angrešty,...sypu... celý příspěvek > |  | Narcis s květy bledule?, 19.5.2010 V tomhle já neporadím, v naší rodině vše necháváme v zemi, i babička, já... Tulipány ale kvetou každý druhý rok, bylo by lepší je vyrývat, ale nemám možnost dobrého uskladnění, tak to nechávám na přírodě. |  | Roundup a cypřiš, 17.5.2010 Při Vámi popisovaném postupu by nemělo dojít k zasažení stromků, pokud tedy nefoukal vítr. Mně se povedlo nechtěně zasáhnout thujku při likvidaci kopřiv, větev zašla, ale stromek je jinak v pořádku. |  | Zanášení čerpadla ve studni, 9.5.2010 Čerpadlo mám opravené. Stačilo odmontovat víko a odstranit rez, která se přes zimu udělala u vtokového kanálku a bránila otáčení bronzového oběžného kola. Jediné potřebné nářadí byl inbusový klíč a nožík. Hotovo za 15 minut. |  |
 |
|
|
|