|
Příspěvky uživatele - 127.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Haemanthus - množení ze semen, 27.12.2010 Když odkvete krvokvět, zustanou tam takové malé cibulky(semena?). Je možno jej takto množit? Pokud ano, kdy nasadit a jak zalévat a jak ptotm pokračovat? |  | Výběr motorové pily, 9.12.2010 Partner je sice vyráběn Elektroluxem, distribuován Husqvarnou, ale už to není ta 351 jako před desíti lety. Dnes má obsah motoru 46ccm a výkon 1.1? A na krabici je nápsáno made in P.R.C. a to je kde? Obávám se daleko od toho původního 351 vyráběného... celý příspěvek > |  |
|  | Zivy plot z kdoulone, 19.9.2010 Zdravim vas, chci si zalozit zivy husty plot z kdoulone.Ma nekdo zkusenosti jak namnozit sazenice a jak strihat, aby bohate kvetl? dekuji Tomas |  | Jakou sekačku?, 17.9.2010 Sekačky Honda tolik neznám. Jestli je ale testují a vyvyjí tak jak udávají, někde sem v jejicch prospektu našel, že když je vyvýjí tak je dlouhodobě testují ještě se zátěží snad 25kg? Pravda taky používají plastových skeletů. Dobrý nápad. Stigu taky... celý příspěvek > |  | Lesni mravenci, 27.6.2010 zatim nepozoruji, ze by si vsimali jahod nebo jinak byli na zavadu takze s nimi zatim nic nepodnikam. Jakym zpusobem Vam skodi ty maly mravenci? Josef |  | Jak dál s tulipány, 31.5.2010 Listy vadnou zežloutnou já je ustřihnu nůžkami a sázím kytičky -letničky. Záleží na Vás zda budete cibulky koncem června vyndavat -pak si označte místa, abyste je snadno našla a v září je opět sázet na záhon, nebo je tam necháte. |  | Ovocné keře a mulčovací kůra, 31.5.2010 Rozhodně je ale lepší dát pod mulč textilii, ta zabrání prorůstání plevelů a ty, co se uchytí v mulči, lehce posbíráte. Mulč.kůra v jahodách - udržuje dost vlhkost, ale mně pak i více plesnivěly, proto dávám jen černou textilii bez kůry. |  | Zaplevelení růže svraskalé, 20.5.2010 Děkuji za informaci a zároveň se tedy tazatelce omlouvám, o registraci Casoronu jsem neměla tušení, tak to abych ještě rychle něco sehnala, aspoń na příští rok. Na růže a maliny je opravdu ideální, pod sadovými růžemi se plevel jinak moc likvidovat... celý příspěvek > |  | Kdy začíná kvést sléz prérijní?, 19.5.2010 Mám sléz prérijní v záhonku a kvete každým rokem, ale až později, zatím mi jen roste, na květ se ještě nechystá, tak vyčkejte, vždyť je vlastně ještě jaro. |  | Škůdce na modřínu, 19.5.2010 Každý rok používám
Sumition Super - koncentrace 0,1% / 2x postřik po 14dnech/, je to účinné. O víkendu jsem je tam zase taky objevila, tak se pustím do likvidace. |  |
|  | Narcis s květy bledule?, 19.5.2010  Přikládám snímeček posledních rostlinek, co ještě neodkvetly, resp.ještě byly pěkné natolik, že je manžel neposekal. |  | Katalpa - olistění?, 11.5.2010 Tak hlásím probouzení katalpy v mraz.kotlině. Na podzim vysazené 3 katalpy /cca 80cm vysoké/ už začínají nalévat pupeny. Katalpa, kterou mám 3roky a loni narostly výhony do 1,8m, je živá, ale zatím ještě spí. |  | PH půdy, 9.4.2010 Myslím, že je dnes snazší sehnat pH metr než lakmusový papírek. |  | Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 28.3.2010 Já si myslím, že ho ty kozy sežerou! Oni si ho vytáhnou i z Vaší zahrady. |  | Japonský malotraktor Kubota, 9.2.2010 Chcete se dozvědět jak je Vaše Kubota přibližně stará (mladá)?
Odkaz na stránky v angličtině je zde.
Nejstarší rok jsem tam našel 1969! |  |
 |
|
|
|