|
Příspěvky uživatele - 184.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Magnolie stále nekvete, 7.4.2011 Semenáč je tedy vypěstovaný ze semene stromku? Když jsem magnolii kupovala, měli v obchodě i zakořeněné proutky, už kvetoucí. To byly řízky? |  | Magnolie stále nekvete, 4.4.2011 Dobrý den, prosím poraďte mi.Mám na zahradě asi metrovou, 3 roky starou magnolii. Bohužel, každé jaro čekám, kdy vykvete, ale pořád nic. Je později jenom hodně olistěná, ale bez květů. Nevím co s tím. Děkuji za odpověď. |  |
|  | Český název pro Osteospermum, 18.5.2010 Taky jsem zkoušela vypěstovat tuhle kytičku ze semínek, držela jsem se přesně návodu na sáčku, ale ani brk, bylo jich tam 15 ks a ani jedno mi nevyklíčilo, natož aby z toho byly malé rostlinky, Nevím, kde jsem udělala chybu. V popisu psali - jen... celý příspěvek > |  |
|
|
|