|
Příspěvky uživatele - 0.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
40 let stará nafta, 10.6.2012 Jezdím již asi dvacet let na dost starou naftu s Tipo 1,7 D, nebude to čtyřicet let ale možna ke dvaceti.Do 20 litrů přimíchám asi 1,5 deci oleje pro zahradní dvoutaktní přístroje,(spaluje se dobře a nenechává úsady).Nyní jsem se dival do nádrže a... celý příspěvek > |  | Vari Jikov DSK 317, 18.5.2010 Požívám Vari prakticky od začátku její výroby a mám to samé jako vy.4 kola na jedné ose, materiál na osu je o 1 mm silnější.Používám jej hlavně pro lesní práce a protože mám vjezd do lesa do velkého kopce mám i mnohem větší přívěsný vůz (doma dělaný)... celý příspěvek > |  |
|  | Čačanská lepotica, 17.5.2010 Stalo se mě podobně-blízko tomuto zalomení jsem našel jeden pupen, nad ním jsem na jaře udělal malý půlkulový výřes a narostla nová větev.Po několika letech narostla tak, že není již znát že by byla menší než okolní. |  |
|
|
|