Příspěvky uživatele - 120.110

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
traktůrek Husqvarna LT 151, 27.4.2007
Proč traktor s bočním výhozem…, to budete trávu hrabat a odvážet ? Koupíte k tomu koš a bude to asi za stejnou cenu jako CT 151… Seče to trávu hustou, seče to i přerostlou, ale záleží na tom jak moc… a přerostlou + hustou asi... celý příspěvek >
Spotřeba paliva u traktůrku, 25.4.2007
Mám před sebou katalog Hondy a přímo v něm udávají u traktoru HF 2315 motor GCV 520 15 HP max. spotřebu 2,6 l/hod u 17 HP max. 3 l/hod, GXV 20 HP max. 3,5 l/ hod. Takže předpokládám, že 13 HP by si mohl vzít reálně tak 2 l / hod. Jinak u... celý příspěvek >
Jakou rotační sekačku?, 25.4.2007
Na sekačku z marketu bych si nechal zajít chuť, může se stát, že bude upravená (ošizená) aby byla levnější. Osobně mám 10 let Makytu motor B&S 4,5 HP skelet ze slitiny, ložiska, záběr 46… Najeto cca 350 motohodin a mimo několika škrábanců... celý příspěvek >
Sršně - jak na ně?, 19.4.2007
Měl jsem sršně na půdě (chvíli trvalo než jsem objevil odkud lezou) a v noci jsem postříkal hnízdo starou barvou ve spreji. Za dva dny jsem se šel podívat a byli pryč. Hnízdo jsem chtěl odříznout a odnést v kbelíku, ale tam se nevešlo, tak jsem si... celý příspěvek >
zahradní traktor, 19.4.2007
Mám také kolem 4000 m2 mírný svah na třech místech u domu. Původně jsme sekali 1200 m2 sekačkou (48cm) na angličák a zahradu MF 70, ale s traktorem odpadá další práce s trávou… Koupili jsme Husqvarnu CTH 150 XP, nechci traktor nějak... celý příspěvek >
Dotaz - zahradní traktor Husqvarna - výměna oleje, 16.4.2007
mám nový traktor CTH 150 XP a: V návodu k motoru (Kawasaki FH430V, plně tlak. mazaný, olej. filtr) se píše, že je třeba vyměnit olej poprvé po 8mi hod. provozu a pak po 100 hod, olejový filtr po 200 hod. V návodu na traktor se píše, že výměna... celý příspěvek >
Kruh - vaše zkušenosti?, 2.4.2007
Nevím v čem byla chyba :-) …, možná je to jiným stanovištěm, nebo byly původní sazenice špatné, možná jsem je málo zaléval… Sázel jsem je stejně, díra asi 0,5 m v průměru a taky tak hluboká, do ní jsem dal hrabanku z lesa s trochou hlíny + dost... celý příspěvek >
Jehličnany v malých zahradách, 29.3.2007
S tím vzrůstem to není tak jednoduché… Záleží na mnoha faktorech… mezi jinými v jakých podmínkách vyrůstal a v jakých jeho „předci“ ..., zda bude strom růst jako úplný solitér, nebo jestli mu něco konkuruje, jaká je kvalita... celý příspěvek >
jak zničit plevel před zasetím trávníku a kdy zasít, 28.3.2007
Počítejte s tím, že tam kde bylo to pařeniště, budete muset řádně zhutnit zem, jinak to bude ještě 2-3 roky sedat… Záleží na tom, jak moc kvalitní trávník tam budete chtít a jestli by nestálo za to ještě pozemek zkultivovat třeba... celý příspěvek >
Kruh - vaše zkušenosti?, 26.3.2007
Já jsem objednával na krakonosovozahradnictvi.. a nic moc, něco přišlo jiné a další 2x oproti objednávce. Dnes mi přišel balík od Starkla (je to dražší), ale zatím se mi nestalo, že by něco poslali špatně. Je pravda že třeba borůvky se ujaly až na... celý příspěvek >
jak oddělit okrasný záhon od trávniku, 26.3.2007
Třeba : nízký živý plot, trvalky, mulč, kameny, obrubník betonový (pastový), betonové tvarovky, dlažební kostky, nerezový obrubník, plastový pás, větší dlaždice, cihly, cihly na stojato (na šikno), tašky nastojato, kačírek, různé kombinace kámen +... celý příspěvek >
Zahradní sekačka – výměna oleje?, 23.3.2007
Mohl by mi někdo kompetentní poradit, zda je nutné v sekačce měnit olej každý rok … ? Dřív jsem se sekačkou sekal tak 30-40 hod. za rok, takže jsem před sezónou vždy olej vyměnil. Nyní jsem se rozhodl sekat ještě větší zahradu, tak jsme... celý příspěvek >
travní traktor Stiga, 16.3.2007
Jo a ještě jiné tipy – třeba na www.zahrada-les.cz se mi zdají trochu lepší ceny…
travní traktor Stiga, 16.3.2007
Motor Kohler je špička, skoro až dost velký výkon (větší spotřeba) na tu plochu i záběr by stačil o něco menší…, ale když bude i jiné využití (radlička na sníh, vozejček,… ) a je to za dobrou cenu, tak bych neváhal. Taky to chce servis,... celý příspěvek >
plevel v malinách, 12.3.2007
mezi maliny dávám trávu ze sekačky vrstvu cca 5 cm - občas to doplním ...
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika