|
Příspěvky uživatele - 4.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Praskání kmene "naroubované" (?) višně, 3.8.2008 Koupili jsme starší domek, kde na zahradě bylo několik ovocných stromů. Mezi nimi asi 15 metrová višeň s velmi zajímavým kmenem. Vypadá to, jako by bávalý majitel uřízl kmen metr nad zemí a na plochu řezu "narouboval" 3 hlavní větve. (U... celý příspěvek > |  | Soukromé arboretum - pojďme do toho, 15.7.2008 Úplně Vás chápu, když jsem se pro něco nadchla, šla jsem do toho hlava nehlava, škoda, že jste s nápadem nepřišel malinko dříve (cca několik let), určitě bych se připojila, takhle Vám držím palce (to Vám moc nepomůže) a přeji spoustu nadšenců. |  |
|  | Klejotok ze zrajících plodů Čačanské lepotice, 9.4.2008 Při zrání plodů slivoně Čačanská lepotica dochází k výtoku čiré tekutiny ze zrajících plodů která na vzduchu tuhne a plody předčasně opadávají.Nevím zda se jedná o fysiologickou poruch (nedostatek některých prvků) nebo chorobu.Strom je mladý,... celý příspěvek > |  | TK, TZ, MT, Holder brzda vlečky, 29.1.2008 Mohu vás prosím poprosit o fotku celého traktoru, musí to být pěkný kousek podle té částečné fotky. Dělal jste u něj nějaké úpravy? Děkuji J.J. |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 2.7.2007 To je prima napad :) jen si vezmu s sebou knizku, to bude na hodiny.Mam 150 tisic, bude to stacit? Hanka |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 2.7.2007 Tak jste me presvedcili :) Mozna, ze uz ma opravdu nejaky vyhlednuty, nekolikrat jsme pred tou nehodou okukovali nejake Hondy. Pujdu vybirat jiny darek. |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 2.7.2007 Zrejme se vam zena nema plest do muzskych veci. Zkusim se tedy zeptat primo u prodejcu. Manzel ma padesatiny a momentalne se leci z tezkeho urazu. Zahradu miluje a bez prace na ni nemuze zit. Chtela jsem mu udelat radost a vzhledem k tomu, ze jsme... celý příspěvek > |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 2.7.2007 Dobry den, cetla jsem vase diskuze o trakturcich a nejsem z toho moudra :). Rada bych koupila manzelovi trakturek dobre, overene znacky. Jedna se zhruba o plochu 12 000 metru, svazity i rovny teren. Potrebuji, aby to umelo v zime odhazovat snih - je... celý příspěvek > |  | traktůrek, 5.6.2007 jak jsou na tom motory Kohler vůči ostatním značkám? Všiml sem si že třeba HQ, Stiga atd. je montují do traktorů, ale tuhle zančku vůbec neznám. |  | Výběr křovinořezu, 2takt vs 4takt, 16.5.2007 Není Dolmar 340 náhodou pila? Já sháním nějaký křovinořez na obsekání stromků, něco pod plotem a kousek svahu. Celkem tak na 2 hod. práce 3x za rok, ale rád bych měl výkonovou rezervu. Cenově ne dráž než 10000. Protože mám pilu Dolmar a... celý příspěvek > |  |
|  | gloriosa, 9.5.2007 Zajímalo by mne, zda je možné gloriosu zaštipovat. Na obrázku přiloženému k zakoupené cibuli je květináč, ve kterém je zřejmě vysazeno několik hlíz a květiny dohromady působí spíš jako keřík - moc pěkné. Gloriosu mam již 1,5 m vysokou, tedy určitě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|