|
Příspěvky uživatele - 142.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černý bez, 28.5.2010 Ráda bych si na zahradu zasadila bezinku, prosím o radu jak se množí a kdy. |  | Je možné ještě zasít ředkvičky?, 28.5.2010 Není už na ně příliš pozdě, aby nevybíhaly do květu? Díky předem za rady. |  |
|  | Jak rozmnožit tuto květinu?, 28.5.2010  Prosím o radu, jak množit, odkopkem? Nebo semeny? Popravdě ani nevím jak se jmenuje.:-) |  | Choroba rybízu?, 28.5.2010  Prosím o radu, co je černému rybízu, má takové plesnivé fleky na listech. |  | Choroba jabloně, 28.5.2010  Myslíte, že by jabloň mohla také dostat také kadeřavost Listy vypadají velmi podobně jako u napadené broskve. |  | Jak na angrešt?, 27.5.2010 Ony totiž ani odrůdy, které jsou označeny jako rezistentní nejsou 100% odolné, jsou jen odolnější, takže stříkat preventivně je dobré všechny odrůdy. Já stříkám Diskusem a vypadá to, že letos i přes nepřízeň počasí i odrůdy, které nejsou rezistentní,... celý příspěvek > |  | Co je toto za rostlinu?, 23.5.2010 Díky a myslíte, že se z něj udělají palice, že bude k jídlu? |  | Co je toto za rostlinu?, 23.5.2010  Prosím o radu, co je na fotce. Naprosto netuším, jestli je to nějaké trvalka nebo třeba zapomenutý česnek.:-) |  | Domácí pekárna, 23.5.2010 Máme pekárnu Domo, jsem s ní spokojená, nejvíc jí využívám na mísení a kynutí těsta, ale i na pečení celozrnných chlebů. Bohužel chleba podobný Šumavě v ní upéci neumím, možná nemám ten správný recept, možná to ani nejde, nevím.
Dá se použím i na... celý příspěvek > |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010 TeĎ jsem na to koukala a dvě moje sazenice už mají septoriovou skvrnitost. Ach jo. Přežijí, když je postříkám? Jsou to zrovna odrůdy, kterých bych se nerada zbavovala, nedají se koupit. |  |
|  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010 Já už je zítra přesadím, má být trochu tepleji i když má pršet, ale kelímky už mým rajčatům nestačí. Ovšem už jsem koupila Kuprikol, že tak za 14 dní, pokud bude hodně pršet, rajčata budu stříkat, aby je nesežrala plíseň. |  | Uschlé listy na Meruňce, 20.5.2010 Já bych odhadovala miniliový úžeh, asi jste proti němu nestříkal? |  | Už nevím čím hnojit, 20.5.2010 Musím říct, že celkem žasnu, co někteří pěstitelé řeší. Vybarvení lístků a žilnatiny.:-) A tolik hnojiva na kytky? Já na trvalky rozházím na jaře trochu cereritu nebo kompostu, maximálně pohnojím růže a vřesovištní rostliny speciálním hnojivem, ale... celý příspěvek > |  | Zaplevelení růže svraskalé, 19.5.2010 Vy pěstujete na zahradě jen rostliny, co jsou tu domácí?:-) |  | Lukon Glads, 18.5.2010 Já jsem od Lukon Glads taky nedávno objednala, rostliny přišly dost velké a dobře zakořeněné, bohužel pár taky polámaných vlivem špatného zabalení a hlavně špatného zacházení na poště, ale reklamace byla vyřízena opravdu rychlostí blesku, takže... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|