|
Příspěvky uživatele - 142.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie, 15.6.2010 Zkuste Lukon Glads, mají velký výběr. |  | Jahody nekvetou, rostou jim šlahouny, 14.6.2010 Můžete mi, prosím, poradit jak připravit šlahouny na odsazení? Ráda bych si rozmnožila jahody a nevím jak na to. |  |
|  | Kamčatská borůvka, 12.6.2010 Jsou různé odrůdy, některé jsou sladší, některé trpké. |  | Nejchutnější rajčata, 12.6.2010 Mirku, už zase provokujete?:-) Mám letos také poprvé Ildi, ale teprve nasazuje na květy, jsem zvědavá, jak to dopadne.:-) |  | Klíšťata zvířecí a lidské, 12.6.2010 Je samozřejmě nesmysl, že existují dva druhy klíšťat, lidské a zvířecí. Pokud by se některá chytala jen na lidi, asi by brzo vymřela.:-) Klíšťat je více druhů, ale všechny napadají zvířata i lidi.
Ale jen tak mimochodem, encefalitida má mnohem... celý příspěvek > |  | Bazén Tampa, 6.6.2010 Plánuji koupit si na léto malý bazén Tampa, průměr 2,44m. Máte ho někdo, jste s ním spokojení? Byl by jen na chatě, na občasné koupání, plánuji přikrýt ho solární plachtou. Je nutná filtrace, nebo stačí jen občas mechanicky vyčistit, vybrat co do něj... celý příspěvek > |  | Jak hnojit na balkoně?, 5.6.2010 Hnojiv je hodně a každý preferuje něco jiného. Musíte se rozhodnout sama.:-)
Salát a jahody bych moc nehnojila, papriky a rajčata ano. |  | Strupovitost 2010, 5.6.2010 Stříkala jsem dnes úplně stejnou kombinací. A vzala jsem to i s růžemi a rybízem. |  | Nemocná jabloň, 31.5.2010 No, letos mi to připadá jako silně nerovný boj s přírodou.:-) |  | Nemocná jabloň, 31.5.2010 Díky, proti strupovitosti a padlí jsem stříkala, proti květopasovi ne. Ale proti němu už asi nemá cenu stříkat, že? Nic dalšího už asi nepoškodí. |  |
|  | Nemocná jabloň, 31.5.2010  Prosím o radu, co může být jabloni. Viz foto. Objevují se jí hnědé fleky na listech, některé usychají, uschlé jsou i některé plody. |  | Proč usychá višeň?, 31.5.2010 Díky za rady, už jsem zkusila postříkat Horizonem, nevím jestli to pomohlo, ale vypadá to, že višeň dál neusychá. |  | Lukon Glads, 31.5.2010 Uplatňovala jsem u nich taky reklamaci a jsou velmi vstřícní a hlavně velmi rychlí, to musím opravdu ocenit. |  | Choroba rajčat? - bílé listy, 31.5.2010 Mám to samé, najdete to zde ve více diskuzích. Zkuste postříkat. Já použila Previcur na ty co mám na balkoně a Ridomil na ty co jsou na zahradě a zastavilo se to. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 29.5.2010 Dnes jsem na zahradě obhlížela "mšicové nadělení" a myslím, že kdybych postříkala mospilanem celou zahradu, neudělala bych chybu. Jsou na růžích, rybízu, angreštu, na jabloních... |  |
 |
|
|
|