|
Příspěvky uživatele - 143.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak vysát nečistoty ze dna?, 11.4.2009 myslím že častým odkalováním můžete také zamezit růstu řas |  | Pěna na vodě, 11.4.2009 na pěnu jedine častečná výměna vody |  |
|  | Jakou máte filtraci a objem vody?, 11.4.2009 s tlakovým filtrem od Sery jsem spokojen, nádoba má 40 litrů což není nic moc ale na tlakový filtr to ujde, jezirko mam menší asi 5m3, a vykon uv také není nejslabší 18 W, jenom ta vyšší cena |  | Potůček, 10.4.2009 udělějte koryto z folie vyložte jej kameny a na výtok dejte nějaký placatý kámen nejlepe pískovec |  | Dřevité řízky - kdy...?, 7.4.2006 Mám dotaz.Mám dřevité řízky uskladněné prozatím pořád v lednici, ale nevím, kdy je přesně vysadit nebo spíše zapíchat do zemně, v jakém období atpd... Prosím vás pokud tady někdo ví kdy a jak napište.Předem děkuji za odpovědi. Mám dřevité řízky... celý příspěvek > |  |
|
|
|