|
Příspěvky uživatele - 143.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přesazení růží, 9.11.2009 Myslím, že strará růže je jako starý strom, těžko se přesazuje, pokud na jejím místě nemá v budoucnu být koupelna nebo snad garáž, nechat ji na místě a začlenit do plochy pozemku je určitě jednodušší, jde jen o několik hodin či dní, které se... celý příspěvek > |  | Akát, 6.11.2009 Pokud chcete zodpovědně postupovat, hledejte informaci u lesáků, na zalesnování vám náleží za určitých podmínek st. dotace, ale druhy k výsadbě závisí obecně na TZv. lesním typu, tedy sázet podle toho, jaké se vyskytují v okolí příp. s malými... celý příspěvek > |  |
|  | Akát, 6.11.2009 Někdy je dobré, než napsat svuj nazor, vyhledat nějaké odbornější pojmy na netu, abych se nesekla. Bohužel na profesi zahrádkář se evidentně odbornost nestuduje. |  | Odstranění všech listů jahod, 6.11.2009 Ano, to je TZV. zahrádkář detailista neboli počtář???Už má konečně hotovo? |  | Co je to?, 5.11.2009 No, ale přeci jen si myslím, že by to mohl byt ten vraneček... |  | Co je to?, 4.11.2009 Je to vraneček, ale jak se dostal pod strom?? |  | Rovina ve svahu, 4.11.2009 Na takto jednoduše položenou otázku není jednoduchá odpověĎ.
vyjít je třeba z funkčního využití plochy pozemku. a tak dal atak dal.. |  | Dočasný chodník, 29.10.2009 Hm, ale vidím, že neodpověděl, že?asi už sklízí svoji úrodu a nemá čas sedět na sitce... |  | Stavba rybníčka, 21.10.2009 Založení hráze musí být bezpodmínečně do nepropustného podloží, na písku nebo bažině nic nezaložíte. Hledejte informace u vodařů , ne u zahrádkářů. |  | Ochrana trvalek před zimou, 19.10.2009 To se mi zdá jako nesmysl... dvojí sázení trvalek??? |  |
|  | Zahrada bez chemie - tipy a triky, 15.10.2009 Tak určitě je to zajímavý nápad, jak se jim tam daří ajak dlouho tam rostou? |  | Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009 CO to s prominutím za nesmysl. Já si na své zahradě vypěstuji bez chemie co chci a rozhodně to nebude mít horší vliv na mé zdraví.
Než co? se ptám. Pokud si koupím BIO potravinu, v SM je to jen moje volba. |  | Dub červeny, 13.10.2009 Můžete prosím uvést celé jméno parku v H.T? Děkuji |  | Kedy obrať jablka?, 12.10.2009 Jo, tak to jsem zapomněl, můžou klidně zmrznout, a aby se odtrhla od stopky, vzít pak na ně. nůžky.. jen do mne... |  | Kedy obrať jablka?, 12.10.2009 Dala bych jim čas, určitě.. |  |
 |
|
|
|