Příspěvky uživatele - 209.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Parková růže, 26.1.2010
Parková nebo taky sadová růže se pěstuje stejně jako ostatní růže.Dařit se ji bude pokud bude mít dostatek sluníčka. Kvetoucí růže mezi keři může být velice pěkná, viz anglické zahrady na Krásných růžích paní Dresly. Podívejte se na :Sadová jako... celý příspěvek >
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 18.1.2010
Koupila jsem včera semena této cuketodýně v hypermarketu H v Ostravě.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.1.2010 Obsahuje fotku
Pěkná chata , letos máme taky pěknou zimu.
Ovocná stěna z hrušní, 16.1.2010
To je paráda.
Růže New Dawn, 8.1.2010 Obsahuje fotku
A co Compassions?Má mít tak 2m, je to popínavka a dá se prý pěstovat jako velká keřová, voní- je od šlechtitele Harknesse.
Růže New Dawn, 8.1.2010
Ještě se podívejte na Opory pro růže jsou tady na vláknu růže.
Růže New Dawn, 8.1.2010 Obsahuje fotku
Dívala jsem se na netu, překopíruji tu obrázky opor(jsou to oblouky) nevím jestli vám New Dawn bude vyhovovat, je mohutná, budete muset hodně zkracovat a tím bude méně kvést.
Africka fialka, 3.1.2010
Mi už ve vodě zhnily, hlavně ty koupené lístky, proto používám převařenou vodu a perlit.
Růže New Dawn, 2.1.2010 Obsahuje fotku
Dávám tu fotku nahatého keře, je to část a jak tu píše p.Lída je popínavá. Ty výhony se po dosažení určité délky svalí dolů. Mám ji u vjezdu do garáže a proto ji uvazují. Podle netu může mít i 6m. Fotila jsem večer, mám perný týden,nejsem za světla... celý příspěvek >
Hryzec polní / vodní, 27.12.2009 Obsahuje fotku
My zatím vyhráváme, lépe řečeno vyhrává boxerka. Ovšem je to pyrrhovo vítěství, ty díry v trávníku a velmi blízko kořenů nových stromků vám nepřeji vidět. Snad to přežijí stromky a hryzci né (na jaře doslova podhrabala 2 rybízy-přežily, jsou už... celý příspěvek >
Čím ohraničit trávník od kůry nebo kamínků, 27.12.2009
Je to krásné a inspirativní.
Bananovnik, 27.12.2009
Podívejte se na: Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce.
Kytky v demižonu, 25.12.2009 Obsahuje fotku
Kaktusy máte nádherné. Ve VELKÉ ZAHRÁDKÁŘSKÉ ENCYKLOPEDII od Christophera Brickella je kapitola o osázovaní nádoby a doporučované rostliny: Acorus gramineus"Pusillus", Adiantum raddianum, Asparagus densiflorus"Sprengeri",... celý příspěvek >
Růže, 21.12.2009 Obsahuje fotku
další růže
Mečiky - nove odrudy, 19.12.2009
Krása.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika