|
Příspěvky uživatele - 209.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Právě kvete, 28.8.2010  Hezké, venku nic moc, tak aspoň tady. |  | Koré nebo Aloha?, 22.8.2010 Mám Kore od letošního jara. Jestli je dostatečně mrazuodolná nevím, zatím má půl m a kvete a pěkně voní |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.8.2010 Máte to opravdu krásné. |  | Zázraky v zahradě, 2.7.2010  Nádherné fotky, martináče taky nemáme . Dlouhozobka- motýlí kolibřík tu taky zalétá, tohle vyfotit neumím :-(. Z ptáku nám nad hlavou přelétají čápi a před 2 lety tu byl i čáp černý. To jsem zírala, měl by se lidí stranit a on si hověl večer v... celý příspěvek > |  | Lilie v kvetinaci, 27.6.2010  Dělám to taky jako močurinec, místo rašeliny lze použít kokos.vlákno. |  | Prosim o nazev teto lecive ruze je moc stara, 25.6.2010 Asi je to Alba, ale nevím. |  | Historicke ruze, 25.6.2010 Je to na krasneruze, kontejnerované má i Dresla, jinak nevím. Já nakupuji u p.Šípa a letos něco objednám i od Dresly. |  | Historicke ruze, 25.6.2010  Viděla jsem nějaké růže u Poláku na Floře Olomouc. Velký výběr má p.Šíp ve Skaličanech, dále Dresla na krasnychruzich, má teď v neděli den otevřených dveří. No a něco májí i Pelcovi v Sobotce.
Jinak si tady pročtěte příspěvky, je to sice zdlouhavé,... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 21.6.2010  Nepříjemný zážitek. |  | Růže II, 21.6.2010  Tak už to kvete. |  |
|  | Pnoucí růže velkokvětá červená, 21.6.2010  Tak Sympathie už kvete, jen to deštivé, chladné počasí je děs, ale jí moc nevadí, ale ten plot bude obrůstat dlouho. |  | Co je to prosím za růžičku?, 16.6.2010  Gaujard asi mám, určovaly jsme to tu loni a na krasných růžích mi to letos taky růžařky napsaly, jinak pokud máte blízko růž.školku, zkuste se tam zeptat. |  | Helenka, 16.6.2010  Helenku mám dvouletou, loni kvetla 2x, je pěkná. Letos mi růže dost omrzly a musela jsem je dost ostříhat. |  | Usychání poupat a listů anglických růží, 9.6.2010 Dejte foto. |  | Roubování šeříku na ptačí zob, 5.6.2010 Je to v zahradkáři, roubuje se jednoletými rouby na jednoleté nebo maximálně dvouleté podnože v zimě, roubuje se kopulací, družením, na sedélko nebo kozí nožku. V létě se očkuje. |  |
 |
|
|
|