Příspěvky uživatele - 209.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Právě kvete, 28.8.2010 Obsahuje fotku
Hezké, venku nic moc, tak aspoň tady.
Koré nebo Aloha?, 22.8.2010
Mám Kore od letošního jara. Jestli je dostatečně mrazuodolná nevím,  zatím má půl m a kvete a pěkně voní
Pochlubte se svojí zahrádkou, 5.8.2010
Máte to opravdu krásné.
Zázraky v zahradě, 2.7.2010 Obsahuje fotku
Nádherné fotky, martináče taky nemáme . Dlouhozobka- motýlí kolibřík tu taky zalétá, tohle vyfotit neumím :-(. Z ptáku nám nad hlavou přelétají čápi a před 2 lety tu byl i čáp černý. To jsem zírala, měl by se lidí stranit a on si hověl večer v... celý příspěvek >
Lilie v kvetinaci, 27.6.2010 Obsahuje fotku
Dělám to taky jako močurinec, místo rašeliny lze použít kokos.vlákno.
Prosim o nazev teto lecive ruze je moc stara, 25.6.2010
Asi je to Alba, ale nevím.
Historicke ruze, 25.6.2010
Je to na krasneruze, kontejnerované má i Dresla, jinak nevím. Já nakupuji u p.Šípa a letos něco objednám i od Dresly.
Historicke ruze, 25.6.2010 Obsahuje fotku
Viděla jsem nějaké růže u Poláku na Floře Olomouc. Velký výběr má p.Šíp ve Skaličanech, dále Dresla na krasnychruzich, má teď v neděli den otevřených dveří. No a něco májí i Pelcovi v Sobotce. Jinak si tady pročtěte příspěvky, je to sice zdlouhavé,... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Nepříjemný zážitek.
Růže II, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Tak už to kvete.
Pnoucí růže velkokvětá červená, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Tak Sympathie už kvete, jen to deštivé, chladné počasí je děs, ale jí moc nevadí, ale ten plot bude obrůstat dlouho.
Co je to prosím za růžičku?, 16.6.2010 Obsahuje fotku
Gaujard asi mám, určovaly jsme to tu loni a na krasných růžích mi to letos taky růžařky napsaly, jinak pokud máte blízko růž.školku, zkuste se tam zeptat.
Helenka, 16.6.2010 Obsahuje fotku
Helenku mám dvouletou, loni kvetla 2x, je pěkná. Letos mi růže dost omrzly a musela jsem je dost ostříhat.
Usychání poupat a listů anglických růží, 9.6.2010
Dejte foto.
Roubování šeříku na ptačí zob, 5.6.2010
Je to v zahradkáři, roubuje se jednoletými rouby na jednoleté nebo maximálně dvouleté podnože v zimě, roubuje se kopulací, družením, na sedélko nebo kozí nožku. V létě se očkuje.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika