|
Příspěvky uživatele - 243.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co dělat proti plzáku španělskému?, 18.7.2010 U nás na zahradě je jich také mnoho, nejsem schopna je zabíjet a tak ráno i večer běhám s kýblem od Primalexu a lopatkou a starou velkou vidličkou je sbírám a házím do kýble. Po půl hodince poctivého sbírání natrhám nějaké lupení a vložím do kýble... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo Combi 53 S (koš), 29.4.2010 Lopatky na noži nemám vůbec ani malé.Nůž je z obou stran jen plochý.Jinak děkuji za odpovědi, asi se to pokusím nějak vyfotit.. |  |
|  | Výměna klínového řemene u sněhové frézy VeGa 551, 11.2.2010 Dobrý den, abys te ten klínoví řemen vyměnil musíte povolit dva šrouby M6 plastového krytu řemenice a 6 šroubů M8 na každé straně bunkru a pohonou část oddělit od frézy. Pak se dostanete na pohonou řemenici připínací kladnu odklopíte a tím se uvolní... celý příspěvek > |  | Písková filtrace UV lampa nebo i chemie?, 31.5.2009 Ahoj Taky potřebuji poradit.Já jsem UV lampu koupila, ale bohužel mi ji při stavbě bazénu nenapojily, Že to neumí.Poradí mi někdo s přesným popisem napojení a na co mám dát pozor?Víte někdo jak na to?Moc děkujiStáňa |  | Pýr mezi tújemi, 18.5.2009 Prosím o radu, jaký přípravek použít při likvidaci pýru mezi tújemi?Děkuji... |  |
 |
|
|
|