|
Příspěvky uživatele - 19.174
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč nevytváří květy hrachor vonný?, 26.7.2010 tak mám stejnou zkušenost:(vytváří zárodečky květů, ale ty ihned usychají a nevykvetou, mám ho prvně, tak nevím jestli dělám někde chybu..na netu je zmínka, že nemá rád organická hnojiva, tak ho zkusím vůbec nehnojit..pne se mohutně, ale květy... celý příspěvek > |  | Povíjnice - Haevy blue?, 24.4.2010 Dobrý den:) paní Olgo, prosím, a kolik těch semínek asi, mám 80tku truhlík a zatím po 4 muškátech a moc ráda bych mězi ně něco modrého, dokonce jsem si tu založila na to dotaz, protože všechno modré má velkou potřebu zálivky a nedařilo si mi... celý příspěvek > |  |
|  | Co modrého k muškátům?, 23.4.2010 děkuju moc za rady:) podívala jsem se na všechny, co jste mi doporučili a moc se mi líbí ta drchnička, je nádherně modrá... jen u všech píšou, že potřebují hojnou zálivku a to by asi dopadlo stejně jak loni s lobelkou, bud jsem zalévala hodně a ona... celý příspěvek > |  | Co modrého k muškátům?, 21.4.2010 ..tak jsem koukla na bacopu a je to prý bažinatá rostlina, takže spousta zálivky..ale děkuju já ani netušila, že je i modrá:) |  | Co modrého k muškátům?, 21.4.2010 Ahoj:) prosím o radu, jaké modře kvetoucí kytí by se sneslo s muškáty, ony mají radši sušší truhlík, takže mi všechny pokusy např. s lobelkou skončily, že se nedařilo bud jim nebo lobelce, modré jsou ještě milionbelsky, ale to asi bude stejný... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|