|
Příspěvky uživatele - 82.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Japonská vrba... jak na houbovou chorobu?, 12.10.2022 Moc Vám děkuji.
Pecharová |  | Japonská vrba... jak na houbovou chorobu?, 11.10.2022  Prosím poradí mi někdo jak se zbavit této choroby na Japonské vrbě?
Děkuji |  |
|  | Sazenice rajčat - žloutnou listy, 26.4.2021  Sazenice klíčily v substrátu pro výsev, pak jsme je přesadili do směsi hlíny ze záhonu a substrátu označeného "pro rajčata a okurky". Přidal jsem k substrátu hlínu, protože se mi nezdál jeho zápach, trochu jako desinfekce, možná to bylo nějaké... celý příspěvek > |  | Maliny, ostružiny - mnoho slabých výhonů, 26.5.2020 Díky, za reakci. Asi jsem se špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli, že dříve ostružiník vyrazil 2-5 silných výhonů silných cca 1,5 cm. Ale v posledních letech vyrazí 10-20 slabých nízkých výhonů téměř bez plodů. Maliník to samé. Napadá mě, jestli nejsou... celý příspěvek > |  | Velkoplodý dřín - jaký vybrat?, 25.10.2019 Pokud chcete opravdu sladký, tak zkuste sehnat Schonbrunner Gourmet-Dirndl. Ale je obtížně dostupný. |  | Zkušenosti s firmou bazény Kostelec (dříve Polman), 8.6.2018 Mám od nich plastový bazén, stavěno 2016, vč. stavebních prací + betonování okolní terasy.
Bazén usazen snad dobře, nebyl jsem u toho když ho usazovali, ale zatím vše funguje, na jednom místě o obvodu zvneku prasklý svár cca 20 cm délky, po... celý příspěvek > |  | Odpar vody, 23.9.2017 Takže pokud mám bazén 5x3x1,2 metru, s vysokým zastřešením a za týden se ztratí 1-2 cm vody, tak je to OK a nejde o únik vody závadou an bazénu?
Je to při teplotách na podzim - venku cca 15 stupňů, ale pod zastřešením při slunci i 35. Ráno je... celý příspěvek > |  | Zazimování bazénu - bazénové světlo, protiproud, 2.10.2016 Je třeba při zazimování plastového bazénu nějak řešit zabudované bazénové světlo? (je umístěno v polovině výškay 120 cm bazénu, takže zůstane i po odpuštění pod vodou
A u vestavěného protiprodu je třeba vodu odpouštět až pod úroveň masky... celý příspěvek > |  | Kterou odrůdu jahod už nechcete ani vidět?, 10.10.2015 Taky nám Honeoye nešli, dále nu nás v horské dolině ani Senga Sengana- plody vždy sežrala botrytida, ta vyžaduje suché polohy. Karmen a Korona nebyly špatné, jen sklamání z průměrnosti oproti vychvalovaným špičkovým vlastnostem. U nás vítězí... celý příspěvek > |  | Přesazování dýní a cuket, 29.5.2014 Dobrý den,
omlouvám se za zcela začátečnický dotaz. Letos jsem prvním rokem vysel několik dýní a cuket do rašelinových květináčů o průměru asi 8 cm. Až budou rostlinky mít cca 3-4 pravé lístky, tak půjdou na zahradu. Mám ale na parapetu... celý příspěvek > |  |
|  | Chov krůt, 19.3.2014 Zdravim chovatelé
Prosim Vás o radu, prostě chceme s začít chovat krůty jen na maso od dubna do listopadu. Úplně jsem se lekl jak je to náročný, náchylný na nemoce atd. Chtěl bych začít tak s 5ks? Mám pro ně výběh tak 20m2-stačí to? Sice bych je... celý příspěvek > |  | Bledé listy na broskyne, 10.6.2011 S Ferrovitom mám lepšiu skúsenosť v zálievke, než v listovom hnojení. dusík je tiež dôležitý. Pri nedostatku železa sú staré listy zdravšie/tmavšie a chlorozou trpia hlavne nové výhony. pri nedostatku dusíka je tomu naopak- viac žltnô staré listy,... celý příspěvek > |  | Jedná se o šarku?, 25.5.2011 Šarka to nebude, spíše ty mšice, na posledním obrázku je poškození mšicemi jasně patrné. |  | Hrušeň Clappova, 13.5.2011 K uvedenému už jen dvě věci. pro semenáč od plotu počítejte min. 3m, spíše 4m, jestli máte aspoň trochu dobrou půdu.
A druhá - čtvrtkmen není výška podnože či stromku, ale spůsob zapěstování korunky -pokud Vám větvení korunky začíná v 2m, pak máte... celý příspěvek > |  | Rubinola nerastie - zakrpatene listy, 10.5.2011 Keby to bol hraboš a korene, tak vykopať, zistiť stav a pokiaľ aspoň niečo zostalo, znovu zasadiť do pletiva.
Lenže mne sa to nezdá, listy nie sú len malé, ale aj choré-zvinujú sa, okraje černejú, a sú tam akési divné pavučiny- sú všade? V tom... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|