|
Prosím o pomoc, neznám název tohoto stromu, 15.5.2010 Štědřenec neboli opravdový Zlatý déšť. Většina lidí ale považuje nesprávně zlatým deštěm tzv Zlatici. |
 |
Herbol? Xyladecor? Johnstones?, 15.5.2010 Zdravím, silnovrstvou lazuru už bych nikdy nepoužil protože praská a musí se obrušovat. Používal jsem Ipranal. Loni jsme postavili pergolu a natíral jsem slabovrstvým Luxolem-Top a letos se chystám udělat druhou vrstvu. Podle mě když se staví ze... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husquarna LC 53 nebo Stiga turbo pro 55 4s?, 7.5.2010 Zdravím mám ve firmě Stigu 55T asi deset let a tak šest let byla v pohodě ale ted už servis docela leze do peněz. Hliníkové šasí je už značně pomlácené a některé věci už ulomené.Motor BS naprosto v pohodě. Nyní chci koupit HQ. A jestli... celý příspěvek > |
 |
Kalač, 7.5.2010 Zdravím, s těma dřevěnými klíny je to pravda, před dvaceti léty jsem s dědou takle štípaly polena, měli jsme je vždycky z dubového dřeva. Dnes jsem si koupil štípací sekeru Fiskars 2400 a jsem s ní velmi spokojen a snese i nějakou tu ránu palicí když... celý příspěvek > |
 |
Fiskars 2400 versus klasická káľačka, 7.5.2010 Zdravím, kalač asi 3kg jsem používal dříve a neustále jsem lámal násadu, pak jsem si koupil Fiskars 2400 a jsem s ním velmi spokojen a zvládne i ránu palicí když už to prostě nejde. A hlavně je docela lehká. |
 |
Teleskopicke nuzky fiskars, 7.5.2010 Zdravím, housenice ve firmě už používám asi osm let různých typů a lanka se nám trhají dost často ale musí se říci, že od ledna do dubna pracují každý den.Nasadit lanko je nadlidský úkol a nám se to nikdy nepovedlo. Vždy to dáváme na servis do... celý příspěvek > |
 |
Dakr FD3, 21.4.2010 Dobrý den, moc děkuji za reakci, asi do něj půjdu protože ten výkon a záběr sekačky je zatím na našem trhu bezkonkurenční. Pochopil jsem dobře, že na FD3 pasuje vozík z Variny? Sedačka není špatný nápad Díky Karel |
 |
Drtič Husqarna Duo pro, 20.4.2010 Vlastním starý model Drtiče větví od HQ a nedokážu ho nastartovat. Když už chytne tak se neustále povoluje drtící buben a sjíždí z hřídele na motoru. Máte někdo s tímto modelem zkušenosti? Mám pocit, že toto se Husqarně moc nepovedlo. Děkuji Karel |
 |
Dakr FD3, 20.4.2010 Prosím, máte někdo zkušenosti ohledně malotraktoru Dakr FD 3? Zejména mě zajímá jeho 120cm široká sekačka, drtič větví a rotavátor. |
 |