Příspěvky uživatele - 109.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tajemná oskeruše, 21.4.2010
Jak do dopadlo? Roste něco?
Množení sloupovitých jabloní, 21.4.2010
Vloni jsem si zakoupin několik sloupovitých jabloní. Rád bych si je narouboval namožil. Proto uvítám jakékoliv zkušenosti ostatních nadšenců. Prodávané stromky jsou na pomalu rostoucích podnožích. Oparavdu by mě zajímalo, co se stane, když... celý příspěvek >
Ibišek venkovní, 21.4.2010
Mám dva vekovní ibišky vloni zasazené do půdy. Zatím nevydím žádné známky života. Mám obavu že je po nich. Letošní zima byla na tohle sviňa. Předlovni jsem takhle přišel o pampové trávy - Cortaderie.
Očkování a následná péče, 21.4.2010
Nic si z toho nedělejte, že se to nepodařilo. Já jsem dopadl s meruňkami podobně. Vloni jsem naočkoval podnože, zdálo se mi že skoro všechna očka se ujala, minulý týden jsem to kontroloval, raší asi každé čtvrté. Ostatní asi už nevyraší. PVC pásku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika